kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Haziran 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Lee Baca (sağda) dünkü yemekte, yakın dostu Rasim Özkanca’ya Los Angeles polis teşkilatı rozetini taktı.

'Mel Gibson'ı hapse atan şerif de benim'

Mustafa DERYAHAN / MAGAZİN
Dün akşam yemeği için Harbiye Loft Restaurant'a giden 'Paris Hilton'un şerifi' Lee Baca: Daha önce Mel Gibson ve Robert Mitchum'ı da hapse attım..
Hilton otellerinin varisi Paris Hilton'u cezaevinden çıkardıktan sonra ünlenen şerif Lee Baca, önceki akşam İstanbul Harbiye'de Loft Restaurant'ta yemek yerken SABAH'ın sorularını yanıtladı. Bir anda tüm dünya medyasının ilgi odağı haline gelen şerif Lee Baca, çok yakın dostları olduğunu söylediği Engin Ansay, Rasim Özkanca ve Ogan Soysal ile birlikte yemek yedi.

TÜRK YEMEKLERİNE HAYRAN

Daha önce üç kez Türkiye'ye geldiğini ifade eden Lee Baca özellikle Rasim Özkanca'nın sahibi olduğu Borsa Lokantası'nda yediği Türk yemeklerini unutamadığını ve İstanbul'a geldiğinde başka yemek yemediğini belirterek, "Ne Paris ne de Londra'da böyle leziz yemekler yedim" diye konuştu. Kendisini bir anda şöhrete kavuşturan Paris Hilton olayı ile ilgili sorduğumuz tüm sorulara içtenlikle cevap veren Baca, "Benimle ilgili Daily Mirror'da ve Türkiye'deki bazı gazetelerde çıkan haberler tamamen asılsızdır. Bu davranışı bana Amerika'da yapsalar tazminat davası açardım. Paris Hilton cezaevine hasta geldi. Ancak hastalığı burada artınca doktor raporu ile evinde pranga ile hapis kararı verdik" diye konuştu.

'FOTOĞRAFLAR YALAN..'
Şerif Lee Baca şöyle devam etti: "Paris Hilton'un cezaevinde çekilmiş fotoğrafları olduğunu iddia ettiler, yalan. Amerika'daki cezaevlerine ne telefon ne de fotoğraf makinesi sokulabilir. Paris'in yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle alınan karar genelde ender bir şekilde diğer vatandaşlara da uygulanıyor. Ayrıca suçu o kadar önemli değildi. İlaçlarını aldı durumu düzeldi ve tekrar cezaevine döndü." Baca, şeriflik hayatı boyunca; Mel Gibson, Robert Mitchum ve Robert Downing Jr. gibi başka ünlüleri de cezaevine yolladığını da sözlerine ekledi.
Haberin fotoğrafları