kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Haziran 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Albüm çıkmadan siparişler başladı

Esin ÖVET
Yeliz, 15 yıl aradan sonra 'Haykırdım Sessizce' isimli yeni albümünü çıkardı. Albüm satışa çıkmadan sipariş alınınca Yeliz, gözyaşlarını tutamadı ..
Bundan 15 yıl önce müzik dünyasından elini eteğini çekerek sessizliğe bürünen Yeliz, 'Haykırdım Sessizce' albümü ile yeniden müzik severlerin karşısına çıktı. Özgür Aras'ın süpervizörlüğünü Yonca Evcimik'le paylaştığı albümün prodüktörü de Özgür Aras...

Yeniden uyandım sanki!
Albüm için Yaşar Saraçoğlu'na poz veren ve 15 yıllık arada güzelliğinden hiçbir şey kaybetmediğini gözler önüne seren Yeliz, albümüyle ilgili şunları söyledi: "Ben bu albüm ile yeniden doğdum. Yonca ve Özgür yeniden gülmemi sağladı. Beni uyandığım yerden uyandırdılar. Onların hakkını asla ödeyemem..."

Yalnız bırakmadılar
Albümde Yeliz'in şarkılarına vokal Yonca Evcimik, Zeynep Dizdar ve Ferda Anıl Yarkın vokal yaptı. Yeliz bir şarkıda da 'Şarkı Söylemek Lazım' yarışmasındaki partneri Semih Saygıner'le düet yaptı. Yeliz, albümü daha piyasaya çıkmadan sipariş alındığını duyunca ise gözyaşlarını tutamadı: "Günden güne heyecanım büyüyor. Siparişler geldikçe yerimde duramıyorum. Bu yürek git gide kocaman oluyor. Sizler ile daha da büyüyecek."