kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Haziran 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

2 haftada 30 bin kişi Stomp'la ritim tuttu!

Gösterilerinde varilden süpürgeye kadar değişik objeler kullanan Stomp grubu, 2 haftadır Kuruçeşme Arena'da sahne alıyor. Yaklaşık 30 bin kişinin izlediği grup üyeleri, "Boğaz'a hayran kaldık" diyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
2 haftada 30 bin kişi Stomp'la ritim tuttu!
Gnctrkcll'in 2. yıl kutlamalarında sahne almak için 2 haftadır Türkiye'de bulunan dünyanın en ünlü ritim grubu Stomp, Kuruçeşme Arena'da tam 11 gösteri yaptı.

'Arena'dan büyülendiler
Bugüne kadar dünyanın dört bir yanına turne düzenleyen grup üyeleri, Boğaz'ın güzelliğine hayran kaldıklarını belirtti ve ekledi: "Kuruçeşme Arena bugüne kadar gördüğümüz ve gösteri verdiğimiz en büyüleyici sahneydi." Stomp'un müzisyenleri mekandan ve Boğaz'ın güzelliğinden büyülenirken, İstanbullular ise gösterilerinde lavabo tıpasından davul sopasına, varilden süpürgeye, kapaktan şişeye kadar çeşitli objeler kullanan grubun yaptığı çılgın şovlarla doyasıya eğlendi. Grup üyeleri, son gösteriden sonra sahnede kullandıkları objelerin bir kısmını seyircilere armağan etti. Grup üyeleri Türkiye'den ayrılırken, en kısa zamanda yeniden İstanbul'a gelmek istediklerini belirtti.