kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Haziran 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Utançtan tanınmayacak haldeler!

Herald Sun gazetesi, hapse giren ünlü yıldızların fotoğraflarını yayımladı. Objektiflere yansıyan süslü ve bakımlı hallerinden eser kalmayan yıldızları tanımakta çok zorlanacaksınız! ..
Nick Nolte
2002 yılında uyuşturucu içmiş halde direksiyon başına geçtiği için tutuklanan ünlü aktörün araba kullanması 3 yıl süreyle yasaklanmıştı. Usta aktör, bu olayla hayranlarını hayalkırıklığına uğratmıştı.

Robert Downey Jr.
Uyuşturucudan hapse giren ünlü aktör, bir süre hapiste kaldıktan sonra rehabilitasyon kliniğinde uyuşturucu tedavisi gördü. Şimdilerde eski sağlığına kavuşan ve sinemaya geri dönen Downey Jr. kötü günlerini hatırlamak bile istemiyor.

Hugh Grant
1995 yılında arabasında bir fahişeyle uygunsuz vaziyette yakalanan Grant, yaşadığı bu utanç dolu olaydan sonra magazin manşetlerinden inmemişti. Beyazperdenin çapkın aktörlerinden sayılan Grant, artık daha dikkatli yaşıyor.

Mike Tyson
1992 yılında tecavüz suçuyla hapse giren ünlü boksör, 3 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Bu olaydan sonra uzun süre kendisine gelemeyen ünlü boksör, büyük hatası nedeniyle başarılı kariyerini de zedeledi.

Vince Vaughn
2001'de gittiği bir barda görevlilerle kavga edip olay çıkartan Vaughn, tutuklandı ve ardından bir süre gece hayatına veda etmek zorunda kaldı.

Nicole Richie
Geçtiğimiz aralık ayında alkollü şekilde direksiyon başına geçen Richie, tutuklanmıştı. Hala davası süren Richie'nin 90 gün ile 1 yıl arasında hapsi isteniyor. Kankası Paris Hilton gibi hapse girmek istemeyen Richie, sürekli dua ediyor.

Mel Gibson
Geçen sene içkili araba kullanıp polislere hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklanan Gibson'ın ehliyetine 3 yıl süreyle el konuldu. Olaydan sonra rehabilitasyon kliniğine yatırılan Gibson, tedaviden sonra eski sağlığına kavuştu.

Michael Jackson
2003 yılında çocuklara cinsel taciz yaptığı gerekçesiyle tutuklanan Michael Jackson davalar sonucunda suçsuz bulunduysa da, bu olaylar onun psikolojisini derinden etkiledi.
Haberin fotoğrafları