kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Haziran 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Hilton cezasını revir koğuşunda çekecek

Yeni Haber
Paris Hilton bir gün ara verdiği hapishane macerasına kaldığı yerden, bu sefer cezası ikiye katlanmış bir şekilde devam edecek. California eyalet yargıcı, sağlık problemleri yüzünden ayak bileğine verici yerleştirilip evine yollanan Paris'i tekrar hapishaneye getirtti. Yaptığı bu 'şımarıklık' yüzünden de daha önce iyi halden 23 güne inmiş olan cezasını 40 güne çıkardı.

Hilton'un çok ağladığı ve hasta olduğu için evine gitmesine izin veren şerif Lee Baca'dan da detaylı bir 'gerekçe' isteyen yargıç Michael Sauer "önemli ve zengin olmanız Amerikan yasalarına karşı gelebileceğiniz manasına gelmez. Eğer Hilton'u ev hapsinde tutsaydık Amerikalıların gözünde yargının tarafsızlığı sarsılırdı," diye konuştu.

26 yaşındaki dolar milyoneri Hilton, 3 gün hapis yattıktan sonra 'özel sağlık problemleri' çektiği gerekçesiyle şerif tarafından serbest bırakılmıştı. Ayak bileğinde elektronik bir verici ile ev hapsi çekmesi öngörülen Hilton'un mutluluğu sadece bir kaç saat sürebildi.

Yargıç Michael Sauer, polis zoru ile Paris'i tekrar huzuruna çağırarak cezasını 20 gün daha uzattığını ve bu süreyi hapiste geçireceğini açıkladı.

Gözyaşlarına boğulan ve doğru dürüst bir şey yemeyen Paris, artık California'daki hapishanenin revir bölümünde yatıyor.