kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Haziran 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Eşi Z.Ö.’nün şikâyetçi olması üzerine yakalanan F.Ö., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

10 yıllık eşini ormana götürüp tecavüz etti

Sırrıberk ARSLAN / MERKEZ
Maraşlı berber Fatih Ö., karısına ormanda tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı Ö.'nün eşine hayat kadınıyla birlikte grup seks teklifi yaptığı da öne sürüldü..
Kahramanmaraş'ta berberlik yapan Fatih Ö. (38) 10 yıllık eşine ellerini bağlayarak ormanda tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı. Zanlı kocanın, karısı ile ormana giderken, daha önceden anlaştığı hayat kadınını yoldan otomobile aldığı ve grup seks yapmak üzere ormana götürdüğü, ancak buna karşı çıkan eşinin ellerini bağlayıp, tecavüz ettiği öne sürüldü. İddiaya göre olay önceki gün meydana geldi. Kahramanmaraş'ın Mağaralı mahallesinde oturan ve berberlik yapan Fatih Ö. eve gidip, 10 yıllık resmi nikâhlı eşi Z.Ö.'ye (34) "Hadi ormana gidip, biraz temiz hava alalım" dedi. Fatih Ö., otomobili ile ormanlık alana giderken daha önce randevulaştığı Hatice P. (28) adlı hayat kadınını otobüs durağında durup, otomobile aldı. Eşinin "Kim bu kadın?" diye sorması üzerine Fatih Ö., "Birazdan öğrenirsin" diyerek otomobili ormanlık alana götürdü.

ELLERİNİ BAĞLADI VE...
Ormanlık alana gittiklerinde Fatih Ö., eşi Z. ve hayat kadınına "Hadi ikiniz de soyunun, otomobil içinde grup seks yapacağız. İnternette gördüm" dedi. Kocasının bu isteğine karşı çıkan Z.Ö., eşi ile tartışmaya başladı. Ancak Fatih Ö., hayat kadının da yardımıyla eşini dövüp, ellerini bağlayarak otomobil içinde karısına tecavüz etti. Ellerini bağladığı eşiyle ters ilişkide bulunduğu da iddia edilen Fatih Ö., cep telefonuyla aradığı bir arkadaşına bira getirmesi karşılığında hayat kadınını verip, oradan ayrıldı.

KOCA TUTUKLANDI

Olayın ardından Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü'ne giden Z.Ö. "Kocamın tecavüzüne uğradım. Rızam dışında ilişkiye girdi. Şikâyetçiyim" dedi. Polis tarafından yakalanan koca, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.