kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Haziran 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Melek Birinci

Anne ile iki çocuğun katili komşu çıktı

İsmet ACAR / BURSA
Katil zanlısı Türker Çeliksoy, öldürdüğü Melek Birinci'nin kendisine "Karın başka erkeklere gidiyor" dediğini iddia etti..
Bursa'da anne ve iki çocuğunun katledilmesi olayı 43 günde çözüldü. Korkunç olay 24 Nisan günü Tuna mahallesinde meydana geldi. Melek Birinci (30) ile 8 yaşındaki kızı Çiğdem ve 2 yaşındaki oğlu Onur, bıçaklanıp boğazları kesilerek öldürülmüş halde bulundu.

İtiraf etti
Psikolog desteği alan polis 100 şüpheliyi takip etti. Eleme ve soruşturma sonucu şüpheli sayısı 4'e indi. Ailenin komşusu olan şüpheli Türker Çeliksoy'un (28) 43 gün boyunca peşinden hiç ayrılmayan polis, katil zanlısının bu kişi olduğunu belirledi. Gözaltına alınan zanlı suçunu itiraf etti. Çeliksoy, vahşi cinayeti, birkaç kez evden kaçan eşiyle ilgili, komşusunun kendisine "Karın başka erkeklere gidiyor. Onu burada istemiyoruz" demesi nedeniyle işlediğini söyledi. Zanlı, dün çıkarıldığı mahkemede "canavarca his saikiyle adam öldürmek" suçundan tutuklandı. Yapılan araştırmada öldürülen kadının kocasının başka bir kadınla ilişkisi olduğu belirlendi. Soruşturma kapsamında mağdur kocanın işyeri arkadaşı olan bu kadın da şüpheliler arasındaydı, ancak olayla ilgisi saptanmadı.
Haberin fotoğrafları