kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Haziran 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Savcı, Hilton'un serbest bırakılmasını kınadı

Yeni Haber
ABD'de Los Angeles savcısı, Hilton otelleri varisi Paris Hilton'un, 23 günlük cezasını çekmek üzere girdiği cezaevinden 3 günde çıkmasını kınadığını ve Hilton'u yeniden cezaevine göndermek istediğini açıkladı...
Adaletin herkese eşit ve adil biçimde uygulanması için talimat verdiğini belirten savcı Rocky Delgadillo, polisin Hilton'u 3 gün hapis yattıktan sonra serbest bıraktığını öğrendiğinde çok şaşırdığını, polisin kendilerini bilgilendirmediğini ve olayı herkes gibi basından duyduğunu belirtti.

Önceden haberinin olması durumunda Hilton'un hapisten çıkmasını hukuken engelleyeceklerini söyleyen savcı, bu olayda adaletin eşit ve adil biçimde uygulanması için gerekenin hukuki temelde yapılması için talimat verdiğini de kaydetti.

Zenginlerin özel muamele göreceği bir cezaevi sistemini hoş göremeyeceklerini vurgulayan savcı, Hilton'a ceza veren yargıç
Michael Sauer'e bir dilekçe gönderdiğini ve polisten Paris Hilton'u
cezasını tamamlaması için cezaevine geri göndermesini talep ettiğini de açıkladı.

Yargıcın dilekçeyi incelemeyi kabul ettiği belirtilirken, Hilton'u 45
gün hapse mahkûm eden Sauer'in Hilton'un bu cezayı elektronik izleme aygıtı takılarak evinde çekmesini reddettiği hatırlatıldı.
26 yaşındaki magazin yıldızı Los Angeles'daki cezaevinde 3 gün yattıktan sonra dün serbest bırakılmış, Los Angeles şerif sözcüsü Steve Whitmore, sağlık görevlileriyle yapılan görüş alışverişinin ardından, Hilton'un erken salıverilmesine karar verildiğini açıklamış, ancak sağlık nedenlerinin ne olduğu konusunda bilgi vermemişti.

Whitmore, cezaevinden çıkarılan Hilton'un ayak bileğine elektronik
izleme aygıtı takıldığını ve 40 gün boyunca kendi evinde hapis
kalacağını belirtti.

Alkollü araç kullandığı için ehliyetine el konulan ve ehliyetsiz
otomobil kullanırken yakalanan Hilton, 45 günlük hapis cezasına
çarptırılmış, bu ceza daha sonra 23 güne indirilmişti.