kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Haziran 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Mankenler kraliçesi!

Yeni Haber
Çin'de düzenlenecek olan ''Dünya Mankenler Kraliçesi'' yarışmasında Türkiye'yi temsil edecek olan mankenlerin belirleneceği ''Türkiye Mankenler Kraliçesi Yarışması''na katılacak 22 manken ve foto model adayı, basın mensuplarına poz verdi.

Bodrum'un Yalıkavak beldesindeki Clup Flipper'de düzenlenecek olan yarışmaya, İstanbul ve İzmir'den katılan 22 manken ve foto model adayı kaldıkları otelin havuzunda basın mensuplarına poz verdi.

GÜZELLERİN FOTOĞRAFLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Türkiye ve Dünya Mankenler Kraliçesi Organizasyonu Kurucu Başkanı Süha Alpaylı, gazetecilere ''19. Dünya Mankenler Kraliçesi'' yarışmasının 24 Kasım-12 Aralık 2007 tarihleri arasında dünyanın 5 kıtasından 55-60 manken ve fotomodelin katılımı ile Çin Halk Cumhuriyeti'nde yapılacağını söyledi.

Alpaylı, ''Bu yarışmada ülkemizi temsil edecek olan manken ve foto modeller 11 Haziran gecesi Bodrum'da düzenlenecek olan yarışmada seçilecek. Bu tarihe kadar manken ve foto model adayları çeşitli eğitimlerden geçirilecekler'' dedi.

Yarışmanın jürisinde sanatçı Reyhan Karacakı, Pınar Aylin, Özlem Gezer, İzmir Devlet Operası solisti Altuğ Dilmaç, modacı Zuhal Yorgancıoğlu, Perihan Akı, 1992-1993 Türkiye Mankenler Kraliçesi ve oyuncu Gökçe Yanardağ, Fenerbahçe Kulübü Eski Başkanı Ali Şen, 2002-2003 Türkiye Mankenler Kraliçesi Aslı Baş ve manken Ece Gürsel'in yer alacağı bildirildi.