kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Haziran 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Yeşim Salkım

Tesadüf değil, birlikteler

MAGAZİN
Yeşim Salkım'dan boşanan İlker İnanoğlu'nun eski sevgilisi Güzide Duran'la bir haftada 3 ayrı mekânda 'pişti' olması akılları karıştırdı..
Yeşim Salkım ile evliliği döneminde eski sevgilisi Güzide Duran ile mahkemelik olan İlker İnanoğlu, son günlerde tam anlamıyla bir U dönüşü yaptı. Yaklaşık üç yıl süren büyük bir aşk yaşayan İlker İnanoğlu ile Güzide Duran, evlenmeleri beklenirken ayrılmıştı. Bu ayrılığın ardından Duran, Moris Kohen ile birlikte olmaya başlarken İnanoğlu da Yeşim Salkım ile nikâh masasına oturdu. İşte ne olduysa da bundan sonra oldu. İnanoğlu, evliliği döneminde Salkım ile birlikte eski sevgilisi hakkında ağır sözler sarf etti ve taraflar mahkemelik oldu. Ancak bu tansiyonu yüksek gerilimde son günlerde şaşırtıcı gelişmeler yaşanıyor. İnanoğlu, adeta geçmişe sünger çekti.

22 MAYIS HILTON OTELİ: İlk karşılaşmaları, Altın Kelebek ödül törenindeydi. O gece göz göze gelmemeye çalıştı İnanoğlu ile Duran. İnanoğlu, "Görmedim" diyordu.

24 MAYIS ANJELIQUE: İnanoğlu, yine "Aynı yerde olmuş olabiliriz, ne var bunda?" açıklamasını yaptı.

26 MAYIS REINA: Ve bu kez bambaşka bir noktadaydı İlker İnanoğlu... "Evet, Güzide ile selamlaştık, bu çok normal. Zaten bu hafta çok karşılaşmıştık, daha önce konuşmaya fırsat bulamamıştık" dedi. Bu gecenin gündüzünde ise taraflar basın aracılığıyla iletişim kurmuştu zaten. 6'ncı Bosphorus Cup'ın Reina'daki partisinde de, karşılaşan eski sevgililer tokalaştı ve sohbet etti. Duran, "İlker bana yanlış yapmıştı ama affettim" sözleriyle son noktayı koydu. Birkaç gün sonra da İnanoğlu, bir gazeteye "Güzide hayatımın en büyük aşkı. Tabii ki onu unutamam. Onun yeri başkadır" demekten çekinmedi. Tüm bu gelişmeler yaşanırken Yeşim Salkım ise 'tesadüfler' için "Yine barışacaklar. Kötülüklerini istemem, keşke evlenseler" dedi.
Haberin fotoğrafları