kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Haziran 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Cezaevi, Paris Hilton’a gönderilen hediye paketlerini de geri çevirdi.

Hapiste 4 günde bunalıma girdi

Paris Hilton'u hapishanede psikiyatrı ziyaret etti 4 gündür ceza çeken Hilton'un sürekli ağladığı uyuyamadığı ve yemek yiyemediği öne sürüldü..
İptal edilmiş ehliyetle araç kullanmaktan verilen 23 günlük hapis cezasına geçtiğimiz pazartesi günü başlayan Paris Hilton, psikiyatrı tarafından ziyaret edildi. Los Angeles'daki hapishanede 2 saat Hilton ile görüşen psikiyatr Charles Sophy, "Hastalarımın durumlarıyla ilgili açıklama yapmam" diyerek gazetecilerle konuşmadı. Ancak İngiliz basını ünlü güzelin depresyona girmiş olabileceğini söylüyor. Magazin internet sitesi TMZ.com'un muhabirleri ise Hilton ile yaptıkları telefon konuşmasında ABD'li güzelin sürekli ağladığını, uyuyamamak ve yemek yiyememekten şikâyetçi olduğunu bildirdi.

RESTORANDA HESAP ÖDEMEDİ
Hilton'a hayranları tarafından yüzlerce hediye paketi gönderildiği ancak tüm paketlerin geri postalandığı öğrenildi. İngiliz Sun gazetesi ise Paris Hilton'un hapse girmeden bir gece önce ailesiyle birlikte Beverly Hills'de Mr Chow adlı restorana gittiğini, kredi kartının yanında olmadığını söyleyerek hesabı ödemediğini ortaya çıkardı.