kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Haziran 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
KAZADA ÖLMEDEN SADECE BİRKAÇ SAAT ÖNCE... Aydın Altıntaş ve eşi Yeşim Altıntaş, geçtiğimiz pazar gecesi yapılan düğünlerinde geç saatlere kadar gönüllerince eğlendi. Çiftin mutluluğu yüzlerinden okunuyordu. Ancak talihsiz düğün sonrası ev yolunda yaşanan bir kaza, birbirini seven iki genci evliliklerinin ilk gecesinde ayırdı.

Düğün gecesi kazada öldü

Mustafa KAYA-Yalçın BAĞBOZAN
Düğün gecesinde eşiyle geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan Denizlispor Başkanı'nın yeğeni, tedavi gördüğü hastanede dün sabah hayatını kaybetti..
Düğünden sonra eşiyle birlikte evlerine giderken kaza geçiren Denizlispor Başkanı Ali İpek'in yeğeni Aydın Altıntaş (38), dün sabaha karşı tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Pazar gecesi meydana gelen kazada, gelin Yeşim Altıntaş yara almadan kurtulmuş, araçta bulunan yaklaşık 40 bin YTL'lik takının bulunduğu çanta da kaybolmuştu. Dün saat 07.00'de tedavi gördüğü Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşamını yitiren talihsiz damat gözyaşları arasında toprağa verildi. Aynı zamanda İpek'e ait Mine Oluklu Mukavva Fabrikası'nda satış müdürü olan Altıntaş için Ulucami'de dün cenaze töreni düzenlendi. Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Denizlispor ve Denizli Belediyesi eski başkanlarından Ali Marım ve Burhan Gür, Denizlispor takım kaptanı Yusuf Şimşek ile siyasi parti temsilcilerinin de katıldığı törende oğlunun tabutuna sarılarak gözyaşı döken baba Veli Altıntaş güçlükle sakinleştirilebildi. Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek'in ise ayakta durmakta zorlandığı görüldü. Evlendiği gece eşini kaybeden Yeşim Altıntaş ise gözyaşlarına boğuldu. Altıntaş'ın cenazesi Asri Mezarlık'ta toprağa verildi. Geçen pazar yaşanan kazada, Aydın Altıntaş kafasından aldığı darbe ile ağır yaralanırken eşi ise yara almadan kurtulmuştu.
Haberin fotoğrafları