kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Haziran 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Şenlendirici Ailesi tekrar birarada!

ÖNER ÖNGÜN
Deniz Seki'yle yasak ilişkisi ortaya çıktıktan sonra eşi Nazire Şenlendirici'yle evini ayıran ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici, geçtiğimiz akşam Rumeli Hisarı'nda aileyi bir araya topladı! Doğa Koleji öğrencilerinin müzik gösterisine katılan Şenlendirici, kolejde öğrenci olan oğlu Ergün'un klarnet şovunu eşi ve kızıyla birlikte izledi. Eşiyle yan yana ve mutlu bir görüntü çizen ünlü klarnetçi, evliliği hakkında yöneltilen sorulara şu yanıtı verdi: "Şu anda mahkememiz devam ediyor. Bu konularda konuşmam doğru olmaz!"

Naz'ı çok özlüyorum

Kızı Naz'ı kucağından düşürmeyen ünlü klarnetçi, "Kızımı her gün eve gidip görüyorum. Daha çok küçük... Çok özlüyorum!" dedi. Öğrencilerin gösterilerini izlerken Şenlendirici, çiftinin oldukça mutlu oldukları ve sanki hiç kavga etmemiş gibi davrandıkları gözlerden kaçmadı.

Baba-oğul sahnede
Gecenin ilerleyen dakikalarında Şenlendirici sahneye çıkarak oğlu Ergün'le klarnet çaldı. 'Ah İstanbul' adlı şarkıyı yorumlayan baba-oğul dinleyicilerden büyük alkış aldı. Oğluyla hiç prova yapma fırsatı bulamadıklarını söyleyen Şenlendirici, "Herhalde babadan oğula geçen bir yetenek ki, ben hiç öğretmeden o klarnet çalmayı öğrendi" dedi.
Haberin fotoğrafları