kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Haziran 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Eyşan Özhim

Özhim, 'Cahide Sayfiye' için objektife gülümsedi

İstanbul'un gözde eğlence mekanlarından Cahide Sayfiye yaz sezonuna 'merhaba' dedi. Açılışta, Fransa'dan getirtilen Cirque De Soleil ve Volie Draqqueen grupları muhteşem şovlar yaptı. Bu sezon baştan aşağı yenilenen mekanın tanıtımı için yapılan fotoğraf çekimlerinde ise ünlü manken Eyşan Özhim görev aldı.

Gelinlik giydi
Cahide'nin kış sezonunda AIDS'le mücadeleye verdiği destekten çok etkilendiğini belirten Özhim, mekanın şov grubuyla birlikte objektif karşısına geçti. Cahide'nin artık bir klasik haline gelen bekarlığa veda kutlamasını konu alan çekimler sırasında gelinlik giyen güzel manken şöyle konuştu: "Burada düzenlenen bekarlığa veda gecelerine oldum olası hayranım. Çekimler sayesinde hep içimde kalan muhteşem bir kına gecesi yaşamış oldum ve çok eğlendim."

Mutfağa da girdi
Mekanda bu yıl ilk kez yer alacak ve birbirinden leziz İspanyol tapaslarını İstanbullular'ın beğenisine sunacak olan 'Pedro Mutfağı'na da giren Özhim, garsonlarla birlikte objektiflere poz verdi. Güzel oyuncu, garsonlarla pasta savaşı yapmayı da ihmal etmedi.
Haberin fotoğrafları