kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Haziran 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
'En İyi Öpüşme' ödülü alan Will Ferrel ve S.B. Cohen sahnede de öpüştü. 'En İyi Öpüşme' ödülü alan Will Ferrel ve S.B. Cohen sahnede de öpüştü.

Korsanlar MTV gecesine damga vurdu

MTV Film Ödülleri, önceki gün Los Angeles'ta düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu. Geceye, gişede hasılat rekorları kıran serinin üçüncü filmi 'Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı' damgasını vurdu. Bu yıl 16'ncı kez düzenlenen törende, 'Karayip Korsanları', 'en iyi film' ve 'en iyi oyuncu' dallarında ödülleri topladı. Çok sayıda davetlinin katıldığı ve televizyondan da canlı yayınlanan törende, Johnny Depp bu filmdeki rolüyle 'en iyi oyuncu' ödülünü aldı.

ÖPÜŞMENİN HAKKINI VERDİ
Jaden Smith 'The Pursuit of Happyness' ile 'en iyi çıkış yapan oyuncu', 'Borat' ile Sacha Baron Cohen 'en iyi komedi performansı' ve 'The Departed' ile Jack Nicholson 'en iyi kötü karakter' dallarında ödüle layık görüldü. 'En iyi öpücük' ödülü 'Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby' filmiyle Will Ferrel ve Sacha Baron Cohen'e, 'en iyi dövüş' ödülü '300 Spartalı' filmiyle ünlü aktör Gerard Butler'a ve 'en iyi yaz filmi' ödülü 'Transformers'a gitti.
Haberin fotoğrafları