kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Haziran 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Nuri Günaydın’ın otomobili saldırı sonrası yoldan çıktı.

Mini Susurluk'tan kurtulan işadamına kurşun yağmuru

Ahu BOZLAR
Trabzonspor eski yöneticisi Nuri Günaydın'ın son anda kurtulduğu Afyonkarahisar'daki kazanın ardından, dün de otomobili kurşunlandı..
Afyonkarahisar'daki "mini Susurluk" kazasının ardından otomobilden 50 bin dolar ile 14 milyon YTL'lik çek ve senedin ortadan kaybolduğunu öne süren Anıl Turizm'in sahibi ve Trabzonspor eski yöneticisi, işadamı Nuri Günaydın'ın otomobili kurşunlandı. Kendisinin son anda otomobille binmeyerek kurtulduğu kazada ölen arkadaşı Turan Balık'ın cenaze töreni için önceki gün İstanbul'dan Trabzon'un Of ilçesine Taşan Köyü'ne gitti. Cenaze törenine katıldıktan sonra geceyi burada geçiren Günaydın, dün sabah saat 05.00 sıralarında Trabzon'a gitmek üzere 34 NG 008 plakalı otomobiliyle yola çıktı. Ancak Günaydın'ın otomobiline Taşhanpazarı mevkisinde seyir halindeyken, kendisini sollayan Mercedes marka bir araçtan silahlı saldırıda bulunuldu. Yanından geçen otomobildeki bir kişinin tabancayla açtığı ateş sonucu Günaydın'ın otomobiline sağ ve sol arka çamurluk bölümlerine kurşun isabet ederken, kontrolden çıkan araç şarampole yuvarlandı. Günaydın saldırıyı yara almadan atlatırken, saldırganlar plakası alınamayan araçla kaçtılar.

9 KURŞUN GELMİŞ

Olay yerine gelen jandarma ekipleri çevreyi kordon altına alarak yaptıkları incelemede, araca 9 kurşun isabet ettiğini belirledi. Jandarma, olaya ilişkin bilgisine başvurmak üzere Nuri Günaydın'ı Of İlçe Jandarma Karakolu'na götürdü. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.
Haberin fotoğrafları