kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Haziran 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Gündeş, çok yakında kankası Serdar Ortaç’la özel bir kanalda bir şov programı sunacağını açıkladı.

Her dakika ekrana çıkmakla star olunmaz

ÖZLEM AVCI MAGAZİN
Ebru Gündeş geçtiğimiz hafta sonu Kıbrıs Colony Otel'de sahne aldı. Bir yıl aradan sonda basın mensuplarıyla toplu röportaj yapan ünlü şarkıcı, "Bence bir sanatçı yüzünü eskitmemeli. Her daim ekrana çıkarak star olunmaz" dedi..
Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, geçtiğimiz hafta sonu Kıbrıs'taki Colony Otel'de sahne aldı. Sahneye Roberto Cavalli imzalı bir kostümle çıkan, saçına ise toka yerine canlı bir orkide takan ünlü sanatçı, güzelliğiyle kendisini dinlemeye gelenleri büyüledi. Gündeş'i dinleyenler arasında ünlü sanatçılar İlhan Şeşen ve Ferda Anıl Yarkın da vardı.

POLEMİKLERE KARIŞMAM

Konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gündeş, kendisine "Bülent Ersoy saçınızdaki çiçeği kıskanır mı?" diye sorulması üzerine, "Bülent Hanım zaten güzel bir hanım. Niye çatlasın ki?" dedi. Magazin dünyasındaki polemiklerden uzak durduğunu belirten ünlü şarkıcı şöyle konuştu: "Ben asla polemiklerin insanı olmadım. Zaman zaman doğru bulduğum şeyleri söyledim. Artık magazin dünyasında ciddi anlamda bir kirlilik var ve ben bu kirlilikte yer almak istemiyorum." Gülben Ergen'in Kaya Çilingiroğlu Golf Turnuvası'nda sahne alması ve Hülya Avşar'ın Kaya bebeği sevmesi konularında yorum yapmak istemeyen Gündeş, "Başkalarının özel hayatıyla ilgili bana laf düşmez" dedi. Çok fazla ekran önünde olan insanların yüzlerini eskittiklerine dikkat çeken Gündeş, sözlerini şöyle sürdürdü: "Arada gözlerden uzak kalmak gerekiyor. Her daim ekran önünde olmak sizin çok fazla star olduğunuzu göstermez. Ne kadar geride olursanız o kadar talep alırsınız. Medyatik olmak sahnede başarılı olmaya yetmez!"
Haberin fotoğrafları