kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Haziran 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Elif Dürüst

Sosyetede bu yaz kalıcı makyaj moda

ESİN ÖVET
Plaj sezonuna sayılı günler kala gazetecilere makyajsız yakalanmak istemeyen ünlü isimler kalıcı makyaj yaptırıyor. Süreyya Yalçın, Elif Dürüst, Eda Taşpınar ve Şebnem Işık da kalıcı yaptıran ünlü isimler arasında..
Magazin dünyasının ünlü isimleri hummalı bir şekilde yaza hazırlanıyor! Her yaz sezonunda birbirinden iddialı plaj kıyafetleriyle gündem yaratan ünlüler, deniz kenarında makyajsız yakalanmamak için artık kalıcı makyaj yaptırıyor. Müşterileri arasında birçok ünlü ismin bulunduğu kalıcı makyaj ustası Erdal Bektaş, "Bir dakika boş vaktim yok. Kalıcı makyaj için ünlüler sırada!" diyor. Aysu Baceoğlu, Betül Şahin, Dolunay Soysert, Gül Ergi, Gül Dürüst, Elif Dürüst, Eda Taşpınar ve Süreyya Yalçın gibi ünlülere kalıcı makyaj uygulayan Bektaş, "Kadınlar her zaman güzel görünmek istiyor. Bunun için de kalıcı makyaj yaptırıyorlar" diye konuşuyor.

İZLERİ DE SİLDİRİYORLAR

Bir aylık ila iki yıllık olmak üzere yapılan kalıcı makyajda; kaş, göz kenarı ve dudak çevresinin belirginleştirildiğini anlatan Bektaş, "İsteyene ben ve çilin de yapıldığı kalıcı makyajın fiyatı bin 200 Euro" diyor. Sosyetik kadınlar kalıcı makyaj yaptırırken, vücutlarında istemedikleri izleri de sildirebiliyorlar. Hem makyajlarını kalıcı hale getiren hem de vücutlarındaki izleri yok ettiren kadınlar böylece bir taşta
Haberin fotoğrafları