kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Haziran 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
ASLI ÖRNEK

Sezen Aksu'yla düet yapmak istiyorum

ASLI ÖRNEK GÜNAYDIN
Büyülü aşk şarkılarıyla tanınan Monica Molina son albümünde düet yapmak için Türk bir sanatçı aradığını söyledi. Molina'nın en büyük isteği Sezen Aksu'yla bir parça seslendirmek..
İspanyol müziğinin önemli isimlerinden Monica Molina, önceki gün Bentley'in özel bir gecesinde konser vermek üzere Esma Sultan Yalısı'ndaydı. Geçtiğimiz yaz aylarında da İstanbul'da konser veren ünlü sanatçı; aşka, müziğe ve Türkiye'ye bakışıyla ilgili açıklamalarda bulundu:

* Türkiye harika bir ülke. Burada yaşamaktan zevk alıyorum. Ayrıca Türk erkeklerini de çok yakışıklı buluyorum. Yüzleri ve bakışları 'ben buradayım' dedirtiyor. Aynı zamanda bugün yolda birkaç yakışıklı erkek görmedim de değil! Ama şu anda beraber olduğum Hollandalı bir arkadaşım var. Maalesef hiçbir şey olamaz!

* Türkiye'deki sanatçıların hepsini değil ama bazılarını tanıyorum. Tanıdığım simalar arasında Sezen Aksu ve daha önce de birlikte sahne aldığımız Leman Sam var. Yeni bir albüm hazırlığı içindeyiz. Onun için de Türk bir sanatçı arayışımız var. Bir Türk sanatçıyla düet yapmayı düşünüyorum. Bu ismin Sezen Aksu olmasını çok isterim. Hayalimde bu var. Çünkü o harika bir ses...

GÜZELLİĞİM GEREKLİ

Bu yaşta güzelliğim, müziğimin önüne geçemez (36 yaşında). Benim güzelliğim tabii ki, benim önümde bazı kapılar açıyor. Ben de bunlardan gayet mutluyum. İlla ki, bunda güzellik şart değil! Ama olursa daha iyi olur. Sonuçta, benim insanlar karşısında bir imajım olduğu için bu bana yardımcı oluyor. Yaptığım iş birçok şeyden oluşmakta ve tabii ki güzelliğimde bunlardan biri. Ama benim istediğim tek şey şarkı söylemek, ölene kadar da söyleyeceğim.