kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Haziran 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Cevaplarım kapak olmuştur'

-Başka dilinizin ucuna kadar gelip de jüri üyelerine söylemediğiniz bir şey var mı? - Bir tek Fuat Ağabey'e "Vatan'a sekiz veriyorsun, bana da sekiz veriyorsun, olacak iş değil," diyecektim bir keresinde.

- İnci Çayırlı-Oray Eğin meselesinde sizce kim haklıydı? - Biz saygıyı sadece yaşlı insanlara gösterilen bir şeymiş gibi algılıyoruz. Oray'ın "Siz çok büyük bir demagoji ustasısınız," lafı hakaret olarak algılandı. Bence hakaret değil. İnci Çayırlı'nın "Bu adam," diye Oray'ı kastetmesi daha ağır bir konuşma.

- Ya İnci Çayırlı'nın yarışmayı terk etmesi. - Yarışmanın saygınlığını bozduğunu düşündü ve ayrıldı. Öyle düşünebilir ama biz saygın değil miyiz? Ya da saygınlık bulunduğun ortamda bozulacak bir şey midir?

- Sizin kuliste anlaşamadığınız birileri var mıydı? - Vardı. Size çok güzel cevaplar verdim, birçok kişiye kapak olmuştur.

- Yakın zamanda albüm çıkaracak mısınız? - Ben rüzgârdan yararlanacak biri değilim. Şimdi Yeliz'in albümünde bir düetim var ama kendimi daha albüm yapmaya hazır hissetmiyorum.