kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Haziran 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Oray yanlış şeyler söylemedi'

-Oray Eğin'le herkes takışırken, siz hiç aranızı bozmadınız. Bunu bilerek mi yaptınız yoksa cidden kendisini sevdiğiniz için mi? - Bir insan terbiyeliyse, karşısındaki terbiyesizlik yaptığı zaman terbiyesizlik yapma hakkı doğmaz. İnsan önce kendini ortaya koyar. Benimle bu şekilde bir diyaloğa girse bile, Oray yanlış şeyler de söylemedi. Sonuçta, eleştiriye açık olmadığımız için insanlar rahatsız oluyor.

- Siz jüri üyelerinin eleştirilerinden hiç rahatsızlık duymadınız mı? - Olcayto Ahmet benim dünya şampiyonluğuma laf söyledi "Biz birçok modacı duyuyoruz dünya çapında, internete bir giriyoruz ismi çıkmıyor, sen nasıl dünya şampiyonusun?" dedi bana. Benim ne demem lazım. "Olcayto Bey Olcayto Bey, Türkiye'nin gurur duyduğu bir sporcuyla siz dalga mı geçiyorsunuz," mu demem lazım? Manyak mıyım ben!

- Ne dediniz peki? - İçimden "Bayağı dünya şampiyonuyum," demek geçti, alay ediyorum zanneder diye demedim. Çünkü benden büyük. Ben de "Şu kadar uluslararası kupa kazandım," dedim. Ertesi hafta evimden VTR çektik 400 kupa gözüktü.