kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Haziran 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
* Hem evlilik, hem iş zor değil mi? Eşinizle 24 saat birlikte misiniz? Evet. Ama bu hiç de zor değil! Aynı frekansta olup, aynı dili konuşuyorsanız zor olmuyor. Biz birçok ortak noktada buluşuyoruz. Kırmak, dökmek çok kolay. Ama önemli olan bunu yapmadan doğruya ulaşmak... Biz Allah'a çok şükür bunu yapabiliyoruz. Ama tek taraflı olmuyor. İki tarafında fedakarlık yapması şart.
* Kızınız Şeker'i, 23 Nisan'da babası Peker Açıkalın ile televizyonda gördük. Siz ne hissettiniz? Evet öyleymiş. Ben de komşulardan duydum. Çocuklarımın velayeti bende. Benim haberim olmadan böyle bir şey yapılması doğru değildi. Bu konuyla ilgili avukatımla görüştüm. Çünkü ben çocukların gereksiz yere televizyonlar da olmasının taraftarı değilim. Çocuk ile rant yapmaya çalışmak çok doğru gelmiyor bana. Çünkü benim işimle bağlantıları yok! Çünkü çocuklarım benim özelim. Ben yapmamaya özen gösteriyorum ve yapmıyorum.
* Bu kararı avukatınız aracılığıyla eski eşiniz Peker Açıkalın'a bildirdiniz mi? Evet. Bir daha böyle bir şey olursa, hukuki çerçevede değerlendirileceğini, avukatım aracılığıyla kendisine bildirdik. Sanırım bir daha olmayacak.
* Şeker sizinle kalıyor değil mi? Bir dönem Peker Açıkalın vermek istemedi bildiğim kadarıyla... Çocuklar bizimle kalıyor. Eşimin oğlu Ata'nın velayeti annesinde bulunuyor. Ama Ata haftanın iki günü bizde kalıyor. Hande ve Şeker sürekli bizimle birlikteler. Kızlarımın velayetleri de bende. Mahkeme Peker'e, Şeker'i iki haftada bir görme kararı verdi. Ben Şeker'i babasına haftada bir gün gösteriyorum.
* Peker Bey ile görüşüyor musunuz? Hayır hiç görüşmüyoruz.