kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Haziran 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Simitçiyle gazozcu gaspçıyı sindirecek

Rıdvan TEZEL / MERKEZ
"Güven Polis Timleri" kılık değiştirecek. Yeni timler sayesinde hırsızlık, gasp gibi olayların önüne geçilmesi hedefleniyor..
Yeni polis timlerinin görev başı yapması nedeniyle dün İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan caddesindeki hizmet binasında bir tören düzenlendi. Törene İçişleri Bakanı Osman Güneş, Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal, İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Engin, İstanbul İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Ünal Karaosmanoğlu, ilçe kaymakamları ve belediye başkanları katıldı.

SİMİTLE KUTLADILAR
Cerrah, yeniliklerle polisin suç ve suçluyla mücadelede daha etkin olacağını söylerken yeni alınanlarla birlikte araç filosunun 4 bini geçtiğini anlattı. Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal da güven timlerinin başarılarının kısa sürede ortaya çıkacağını belirterek, "Yeni proje ilk sonuçlarını 15-20 günde gösterecek" dedi. Daha sonra protokol, timlerin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Timde görevli deşifre olmamak için yüzünde maske bulunan çiçekçi kılığındaki bir kadın polis memuru, İçişleri Bakanı Güneş ile Köksal'a çiçek verdi. İkili de yine bir polis memurunun simitçi tezgâhından simit yedi. Timler, törenin ardından işbaşı yaptı.