kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Haziran 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Geçmişimin üzerine adeta beton döktüm

ESİN ÖVET MAGAZİN
Kardeşi Nida Ünsal'ın intihar girişimiyle tekrar gündeme gelen ablası Niran Ünsal, içini GÜNAYDIN'a döktü: Kendimi ilk kez evlenmiş gibi hissediyorum. Yaşadığım her şeyin üstüne sünger çekmedim, adeta beton döktüm!..
Şarkıcı Niran Ünsal, müzik yaşamındaki suskunluğunu 'İyi Niyetlerim' adlı yeni albümüyle bozacak. Albümünü eşi Oğuz Türksev ile birlikte kurduğu NÜ Müzik Yapım'dan çıkaran Ünsal, hem yeni albümünü hem de özel hayatını GÜNAYDIN'a anlattı. Şu an özel hayatında çok mutlu olduğunu dile getiren Ünsal, ilk evliliğinden olan 15 yaşındaki kızı Hande ile Peker Açıkalın'la evliliğinden olan 5 yaşındaki Şeker'in velayetinin üzerinde olduğunu söyledi. Peker Açıkalın'ın, kızı Şeker'i 23 Nisan'da 'Sabahın Körü' adlı televizyon programına çıkartmasına çok kızdığını anlatan Niran Ünsal, "Bir daha benden habersiz böyle bir şey yaparsa, avukatım aracılığıyla hukuki süreci başlatacağım" dedi. Bir dönem intihar etmeyi bile düşündüğünü, ancak sorunlarını kendi başına çözdüğünü anlatan Ünsal'la yeni albümünü ve yaşamını konuştuk.

* 'İyi Niyetlerim' ile 3 yıl aradan sonra yeniden müzik severlerin karşısındasınız...
Albümü 1.5 ay gibi kısa bir süre de hazırladık. Eşim Oğuz ile birlikte NÜ Müzik'i kurduk ve bu albüme başladık. Albümdeki bütün şarkıların sözleri Günay Çoban'a ait.

* Albüm de sizin hiç şarkı sözünüz yok değil mi?
Evet. Ben söz yazma konusunda biraz kısır kalmışım. Kendimi biraz eğitmem lazım ama beste konusunda süperim. Dün gece tam yattık, sabaha karşı 3'te ilham geldi. Kalkıp, kayıt yaptık. Kafamı yastığa koyduğum anda melodiler geliyor.

KIZLARIM HER ŞEYİM!

* Zaten birçok ünlü sanatçının yeni çıkan albümünde de besteniz var değil mi?
Evet Özcan Deniz'e ve Rober Hatemo'ya 3'er beste verdim. Seda Sayan da beste verdiğim ünlüler arasında... Bu arada İzmir Ege Üniversitesi'nde eğitim almış Ersin adında bir arkadaşımız var. Yeni çıkacak albümüne 2 beste verdim.

* Şu an çok iyi görünüyorsunuz. Daha önce kızgın, sinirli ve yorgun bir haliniz vardı. Yaşadığınız olaylar yüzünden biraz umutsuz gibiydiniz...
Hayatın içinde her şeyi yaşıyorsunuz ama önemli olan o süreci nasıl yaşadığınız... Çok büyük hasarlarla atlatıyorsanız, iyileşme süreciniz biraz uzun oluyor. Ama işimi yapmak her zaman beni tedavi etmiştir. Ruhumu müzikle besliyorum. Kulağımı kirletmemeye çalışıyorum.

* Üçüncü kez evlilik de size iyi gelmiş gibi...
Ben aslında üçüncü evliliğim demiyorum. Geçmişte yaşadığım evlilikler ya da birlikteliklerle ilgili çok fazla bir şey konuşmak istemiyorum. Ama ben kendimi ilk kez evlenmiş gibi hissediyorum. Yaşadığım iyi veya kötü her şeyin üstüne sünger çekmedim, adeta beton döktüm. Geriye dönük yaşamanın manası yok! Ben ileriyi görmek istiyorum. İleriye dönük hedeflerim var. Yapmayı istediğim ve yapamadığım çok şey var. Bunları yapmak istiyorum. Geride kalan her şey geçmiş bitmiş benim için...

* Kızlarınız büyüyor.
Kızlarımız ve oğlumuz... Biz üç çocuklu bir aileyiz. Kızlarım Hande ve Şeker. Eşimin oğlu Ata ile birlikte mutlu bir aileyiz.

* Yeni bir bebek gelecek mi?
Çok istiyoruz ama şu anda değil! Anne olmak güzel bir duygu. Oğuz ile birlikteliğimizden bir çocuğumuzun olmasını istiyorum. Yani ilk defa bu kadar bilinçli bir çocuk sahibi olma düşüncesi içerisindeyim. Öncekileri saymıyorum. Onlar gerçekten apar topar, benim istemim dışında gelişmiş. Ama iyi ki de varlar. Kızlarım olmasaydı, ölmeyi düşünebilirdim. Çünkü arkana baktığın zaman bıraktığın hiçbir şey yok!

* Kızlarınız sizin o kötü dönemlerinizden etkilendi mi?
Onlar hiçbir şeyin farkında değiller. Ben onlara duygu ve düşüncelerimi asla fark ettirmedim, hep kendi içimde yaşadım. Ben onlara yalnızca mutluluklarımı anlatıyorum. Şu anda her şey yolunda. En ufak bir şey yok! Benim eşimle aramdaki hem eş, hem de iş birlikteliği bize çok iyi geldi.
Haberin fotoğrafları