kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Haziran 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Van Damme karışık dövüş sanatlarını konu alan yeni filminde, şampiyon dövüşçüleri oynatacak.

En iyi tekme atana filminde rol verecek

MEHMET ÇALIŞKAN MAGAZİN
Dövüş ustası ünlü oyuncu Jean Claude Van Damme'ın yeni filmi 'Smashing Machine'de, bir Türk kick-box'cı rol alacak. Şampiyon kick-box'çıyı seçmek için turnuva yapılacak..
Geçtiğimiz yıl 'Sınav' adlı Türk filminde rol alan ünlü oyuncu Jean Claude Van Damme'ın yeni projesi 'Smashing Machine'de; Türk bir kickbox'çı da oynayacak. Bu profesyonel dövüşçü, Van Damme'ın da hakem jürisinde yer alacağı bir kick-box turnuvası ile seçilecek.

JÜRİDE OLMAK İSTEDİ
'Sınav'da 'Charles' karakterini canlandıran Van Damme ile yapımcı Murat Akdilek, geçtiğimiz hafta sona eren Cannes Film Festivali'nde buluşarak; konuyla ilgili anlaşmaya vardı. Geçen yıl, Van Damme'ın 'Sınav'da oynaması karşılığında; onun çekeceği ilk filmin Türkiye'de dağıtımını yapacağına söz veren Murat Akdilek, "Bu fikir Van Damme'ın hoşuna gitti ve hemen anlaştık. Düzenlenecek turnuvada jüri olarak yer almayı da kendisi önerdi" dedi. Murat Akdilek, Van Damme'ın çekimlerine ağustos ayında başlanacak 'karışık dövüş sanatları' konulu 'Smashing Machine' adlı filminin; Türkiye'deki dağıtım haklarını satın aldıklarını da sözlerine ekledi.

USTALAR OYNUYOR
Cannes'dan döner dönmez Türkiye Kick-Box Federasyonu ile görüştüğünü ve söz konusu turnuva için prensipte 'okey' aldığını açıklayan Fida Film'in sahibi Murat Akdilek, şu bilgileri verdi: "Önümüzdeki günlerde düzenlenecek kick-box turnuvasında şampiyon olacak Türk dövüşçü, 'Smashing Machine'de; sadece Jean Claude Van Damme değil, başka ustalarla da tanışacak. Filmde, Rusya'dan Fedor Emelianeko, Hırvatistan'dan Mauricio Rua ve Brezilya'dan Mirko Filipovic gibi şampiyon kick-box'çılar da oynayacak."
Haberin fotoğrafları