kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Haziran 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
AYŞE ÖZYILMAZEL

Teri çaresiz, Gisele kusursuzmuş...

Yazarınız bu hafta da gönlünüze su serpmekte kusur etmiyor! Ve işin en kaynağından Hollywood güzellerinin kusurlarını açıklıyor. Duyun da inanmayın, Amerika'nın ünlü yıldızlarının güzelliği bir Türk kızının elinden geçiyor. Yoksa kanmayın o fotoğraflara, onlar da kusursuz değil! Kızımızın adı Meyhayat Kermen. 28 yaşında ve Hollywood kadınlarının fotoğraflarına kendi deyimiyle 'retouch' yapıyor. Yani photoshop'luyor. Ama bu iş öyle kolay değil. Hem doğal hallerine sadık kalacaksın, hem de kusurlarını kapatacaksın. Mey hem fotoğraf sanatçısı, hem de vazgeçilmez bir retouch uzmanı.

EH O GÖBEĞE...
Yaptığı işler Vogue, Insytle, Elle, Harper's Bazaar gibi önemli dergilerde çıkıyor. Genç yaşına rağmen Herbal Essences, Covergirl, Zara, Express, Cole Haan, De Beers gibi markaların reklamlarında da çalışmış. "Fotoğraflarına dokunmadığım ünlü neredeyse kalmadı" diyor. Ben de meraklıyım ya; Beyonce, Jessica Biel, Teri Hatcher gibi ünlülerin Meyhayat'ın eli değmeden önce ve eli değdikten sonra fotoğraflarına baktım tabii. Anlaşma gereği size gösteremiyorum ama anlatmama kim engel? Mesela en büyük sorunu Beyonce'nin kol altları yaşatıyormuş Kermen'e. Siz de fotoğrafın orijinalini görseniz anlarsınız. Aman Tanrım! Sanırsınız Beyonce Venus Williams. Nasıl kaslı ve erkeksi kol altıları bilemezsiniz. Sonra kızı iki beden küçültüyorlar fotoğraflarda. Eh o göbeğe...

KATE RÖTUŞ İSTEMİYOR!
Gelelim 'Çaresiz Evkadını" Teri Hatcher'a. Fotoğraflarının orijinal haline şok geçirdim desem yeridir. Alnındaki patlayan damarları, gözaltı torbaları, dişlerindeki dolgular, yüzündeki kırışıklıklar. Yani madem böylesiniz, bizi niye kandırıyorsunuz? Ablaları güzellik salonlarına sürüp, botoks yaptırmalarına neden oluyorsunuz! Mey'in en beğendiği, 'tek kelimeyle kusursuz' dediği tek isim var, o da top model Gisele. Bir de Kate Winslet'e hayran çünkü; Winslet özellikle orijinal haline dokunulmasını istemiyor. Yaşasın! Kate Winslet'i boşuna sevmemişiz, kendimizden biri gibi görmemişiz değil mi? Meyhayat'a kariyerinde başarılar, ünlülere bol photoshop'lar diliyorum. Ey güzelliğine takmış okuyucu, sen de derin bir nefes çek e mi!