kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Haziran 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Willis, ünlülerin fotoğrafçısı Annie Lebovitz'e balık tutarken poz verdi; 44 yaşındaki eski eşi Demi Moore ve genç kocası Aston Kutcher da ona eşlik etmeyi tercih etti.

Bu tabloya en çok kızları seviniyor

Geçtiğimiz haftalarda eski eşi Demi Moore ve onun genç kocası Ashton Kutcher ile bir tatile çıkan Bruce Willis, 'geniş ailesi'yle birlikte Vanity Fair dergisine poz vermişti. İşte merak edilen tatilin perde arkası görüntüleri..
Aktör Bruce Willis, eski karısı Demi Moore ve kocası Ashton Kutcher geçtiğimiz haftalarda birlikte çıktıkları tatille tüm dikkatleri üzerlerine çekmişlerdi. Willis'in son filmi 'Zor Ölüm 4'ün tamamlanmasını kutlamak için aktörün Karayipler'deki Turks ve Caicos Adası'ndaki evinde bir araya gelen üçlü; birlikte tekne gezisine ve balık tutmaya çıkmış, bu hallerini de Vanity Fair'in yetenekli fotoğrafçısı Annie Leibovitz görüntülemişti.

ARAMIZDAKİ BAĞ ÜÇ KIZIMIZ
2005 yılında evlendiği oyuncu Ashton Kutcher ile büyük bir aşk yaşayan Moore için mutlu olduğunu söyleyen Willis, Vanity Fair dergisine yaptığı açıklamada, "İnsanların bunu anlaması çok zor ama Demi ve ben çocuklarımızı beraber yetiştiriyoruz. O çocuklarımın annesi, Ashton da üvey babaları... Ben Demi'yi seviyorum, o da beni seviyor" diyerek tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Üçlünün bu mutlu halinden en çok Willis ve Moore'un kızları Rumer, Scout ve Tallulah memnuniyet duyuyor.
Haberin fotoğrafları