kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Mayıs 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Ankara'da fuhuş operasyonu

Yeni Haber
Ankara'da, fuhuş yaptıkları belirtilen 7 kadın gözaltına alındı. Bir dernekte kumar oynadıkları bildirilen 18 kişi hakkında adli işlem yapıldı.

Alınan bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, fuhuş yaptığı bildirilen A.T. ile bağlantı kurdular. A.T.'nin polisleri Seyranbağları'nda bir eve çağırması üzerine buraya baskın düzenlendi. Evde fuhuş yaptıkları öne sürülen D.A. ve H.A. adındaki kadınlar gözaltına alındı, bunlarla birlikte oldukları belirtilen iki erkek hakkında bilgi talep tutanağı düzenlendi. Polisle anlaşan A.T. de seri numaraları alınan paralarla birlikte gözaltına alındı. Kadınlara aracılık yaptığı öne sürülen bir kişinin arandığı kaydedildi.

Bu arada, Altındağ'da bir otele baskın düzenleyen Ahlak Bürosu Amirliği ekipleri, fuhuş yaptıkları belirtilen G.B. ve H.Y. adındaki kadınları gözaltına aldılar. Kadınlara yer temin ettiği öne sürülen R.E. adındaki resepsiyon görevlisi hakkında da adli işlem yapıldı.

Ulus Merkez Çarşısı çevresinde müşteri bekleyen hayat kadınları bulunduğu ihbarı üzerine de burada uygulama yapan Ahlak Bürosu Amirliği ekipleri, erkeklerle pazarlık yaptıkları belirtilen Ç.D. ve Ç.D. adındaki kadınları da gözaltına aldılar.

Öte yandan, Batıkent'te ''tombala'' adı altında kumar oynattığı tespit edilen bir derneğe baskın düzenleyen polisler, kumar malzemelerine el koydular. Polisler kumar oynadıkları belirtilen 15 kişi ile kumar oynatan 3 kişi hakkında da adli işlem yaptılar.