kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Mayıs 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

'Memnuniyetle ameliyata girdim'

İLİŞKİLİ HABERLER
'Memnuniyetle ameliyata girdim'
- Eşinizle branşlarınız çok farklı. Nasıl tanıştınız, ortak yanınız neydi?
- Ortak arkadaşlarımız sayesinde tanıştık. Onun evinde bir davet veriliyormuş, ben de bir konserden çıkmıştım, arkadaşlarım çağırdı. Gittiğimde onlar zaten muhabbeti ilerletmişti. Bu arada dikkatimi çekti, çok fazla CD vardı evde. Ben de 'Acaba ne dinliyor ev sahibi?' diye baktım. Bir kere çok fazla caz vardı, dünya müziği, Fransız müziği... Uzun süredir görmediğim CD'ler... Ben o akşam orada öyle vakit geçirdim. Sonra ilişkimiz yavaş yavaş başladı. 2004 yılında da evlendik. Ama bizim en önemli ortak yanımız, dinlediğimiz müzik. Hatta evlenirken, eşyalarımı evine götürüyordum, "Evindeki CD'leri de getirsene," dedi. Ben de "Evlenmeden getirmem," demiştim. CD ve kitaplarım benim en değerli eşyalarım olduğu için şunu düşünüyordum; şimdi bu CD'ler karışırsa bir daha ayrılmaz. "Ee biz evleniyoruz, niye ayrılsın bu CD'ler," diyordu. "Olsun, dünyanın bin türlü hali var, farklı renklerde etiket yapıştıralım," filan dedim ben. Çok bozuldu, yapıştırmadık ama ben biliyorum hangi CD'lerin benim olduğunu.

- Sizin bir estetik ameliyat izleme merakınız varmış...
- Çok merak ediyordum ameliyatları. Fakat eşim, doktorla hasta arasındaki gizlilik anlaşması nedeniyle bunları benim görmeme izin vermiyordu. Bir gün bir arkadaşım, yüz gerdirme ameliyatı olmak istediğini önce bana söyledi. Ben çok sevindim buna ve "Bir şartla söylerim Osman'a, benim izlememe izin verirsen," dedim. "Tamam, sen seyret," dedi. Ben de memnuniyetle ameliyata girdim.

- Nereden kaynaklanıyor böyle bir istek?
- Merak ediyordum, yani nasıl oluyor? Bir insanın derisini kesmek nasıl bir şey? Ben öyle bir şeyi görsem ne yaparım? Bu nasıl bir soğukkanlılık?

- Yani size o kadar gerçek dışı geliyor ki, gerçekleştiği anı mı görmek istiyordunuz?
- Evet, onun gibi bir şey. Bu nasıl bir dikkatle yapılıyor, onu da merak ediyordum mesela, o kestiği yerde bir ton sinir var sonuçta. Adam kesiliyor ve hiçbir şey olmuyor, kan basıncı normal, tansiyonu vs. Bu bana çok ilginç geliyor. Mesela benim babam pilottu. Çocukken uçağa bindiğimde, iniş kalkışlarda mutlaka kokpitte olmak isterdim. Elimde, babam uçağı kaldırırken çekilmiş videolar var mesela.