kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Mayıs 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Banyonuza renk katma zamanı

Hare Showroom, tasarımın ağırlıklı olduğu banyo ürünleriyle öne çıkan, birbirinden şık ve özgün mobilyalarla dikkat çekiyor..
Görselliğin önem kazandığı günümüzde, özgün tasarımın değeri her geçen gün artıyor. Gelişen teknoloji ve yeni malzeme seçenekleri de tasarım dünyasına farklı imkânlar sağlıyor. Mekânlarında düşledikleri estetiği yaratmak isteyen ev sahipleri ve banyo/büro mobilyasında özgün ürün arayanlar için seçenekler sunan Hare Showroom Beşiktaş Fulya'da açıldı. 'Tasarımın sanatla buluştuğu nokta' konsepti ile üretilen farklı banyo ürünlerinin öne çıktığı çok yönlü bir merkez, özellikle banyo ürünlerini ve mobilyaları zor beğenenleri memnun etmeyi hedefliyor. Hare'nin yöneticileri, showroom'un özellikle banyo ve mekân dekorasyonunda, sıra dışı ortamlar yaratmak isteyen ev kadınları, mimar ve müteahhitler tarafından ziyaret edildiğini belirtiyor. Hare Showroom'da müşteriler dilerlerse buranın özel tasarım grubundan fikir alabiliyor, danışmanlık hizmetlerinden yararlanabiliyorlar. Özgün ürünler yaratmak, mekânlara zarafet, heyecan, dinamizm katmak ve ferahlık kazandıran farklı ortamlar yaratmak isteyen mimarlar, Hare'de istedikleri banyo veya büro mobilyalarını kupon bir anlayışla ürettirebiliyorlar.

HİJYENİK ÜRÜNLER
Kullanılan malzemeler, uluslararası standartlara sahip. Kalite ve güvenilirliği dünyaca bilinen Corian ve Zodiaq, tercih edilen başlıca malzeme markaları. Kolay temizlenen ve leke tutmayan, dayanıklı, esnek imalat özelliklerine sahip, bakteri barındırmayan ve hijyenik, zengin renk ve dokudaki malzeme seçenekleri, ziyaretçilere fonksiyon ve estetiği bir arada sunuyor. www.haretasarim.com
Tel: (0212) 216 72 53
Haberin fotoğrafları