kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Mayıs 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
1 Mayıs, Londra Oxford Caddesi'ndeki Topshop mağazası. Hayranları Kate Moss koleksiyonunun peşinde. Ünlü model bir de mağazada vitrine çıkıp koleksiyonu tanıtınca tam bir izdiham yaşanıyor.

Stil ikonu böyle olur!

Esra ÇORUH
Kate Moss... Model, stil ikonu ve şimdi de tasarımcı. Özel hayatı her ne kadar eleştirilse de hayranları, onun tasarımlarına sahip olabilmek için çıldırıyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
Stil ikonu böyle olur!
Onun üzerinde ne gördüysek, moda oldu. Slim fit jean'i, korsan botları ilk onun üzerinde gördük. Spor bir tişörtü, tamamı payetli bir yelekle giydi, hayran olduk. Vintage kıyafetleri en güzel o yorumladı. Giydiği her şeyle bize ilham verdi. Herkesin hemfikir olduğu tek şey onun gerçek bir trendsetter olduğu... Kokain çekerken yakalandığı görüntülerle gündemden düşeceği düşünüldü ama bu görüntüler bile onun yükselişini engellemedi. Modelliğe yine en iyi markalarla devam edip, en iyi moda dergilerinde boy gösterdi. Birçok markaya öncülüğünü yaptığı trendlerle ilham verdi. Tarzıyla bütün kadınların hayran olduğu Kate Moss, İngiliz mağaza zinciri Topshop'la yaptığı anlaşmayla tasarımcılığa da soyunmuş oldu. Stili bu kadar beğenilen ve özgün birinin hazırladığı koleksiyonun, piyasaya çıktığı andan itibaren yankı uyandıracağına kuşku yoktu; öyle de oldu! 1 Mayıs'ta satışa sunulan koleksiyon için hayranlarının bir gece önceden kuyruğa girdiklerinin haberi herkesi şaşırtı şaşırtmasına ama ne de olsa o bir stil ikonuydu...

HAZİRAN'DA TÜRKİYE'DE
Koleksiyon tanıtılmadan önce YouTube'da koleksiyonun hazırlık çalışmalarını gösteren bir video yayınlandı. Bu videoda da Kate Moss'un ne kadar emek sarf ettiğine tanık olduk! Gardırobundan getirdiği günlük kıyafetlerini ve vintage elbiselerini tasarım ekibine göstermesi, bunun en güzel kanıtı. Onun dışında tasarım departmanında arada sırada boy göstermesi, mankenlik yapması da cabası... Ne olursa olsun zaten Kate Moss hayranları; bu koleksiyondan mutlaka en az bir parça alacak! Zaten istediğiniz kadar almanıza da izin yok! Şu an özellikle Londra Oxford Caddesi'ndeki mağazada yaşanan izdiham yüzünden, koleksiyondan sadece beş parça satın alınmasına izin veriliyor. Koleksiyon, önümüzdeki günlerde Amerika'nın en lüks mağaza zincirlerinden biri olan Barney's New York'ta da satılmaya başlanacak. Lüks markaların bir araya geldiği mağazanın bu koleksiyona talip olması, Kate Moss hayranlarının Amerika'da da hayli fazla olduğunun bir başka göstergesi... Koleksiyon, Türkiye'ye de haziran ayında geliyor. Artık bizim de Kate Moss'larımız olacak!
Haberin fotoğrafları