kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Nisan 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Artık evlenmek istiyorum

Eğer sağlığım yerinde, hayatım düzgün devam edecekse bu kafamdaki izlerden 10 tane daha olsun, umurumda değil! Kalbiniz temizse, hayata bağlanma arzunuz yüksekse ve projeleriniz varsa yaraları görmüyorsunuz. Bizim sektördeki insanlara vereceğim mesaj şu olabilir; kavga etmeye vakit ayıracak kadar uzun değil bu hayat! Bazı insanlar misyonlarının bu olduklarını düşünüyor sanki. Reyting uğruna yapılan işler beni hasta yatağımda çok sinirlendiriyor. Böyle bir ameliyatı yaşadığınızda diyorsunuz ki, 'yürüyebilsem, kitap okuyabilsem'. Salı ile cumartesi arasında kendimi bu hayatta yok sayan bir adamdım...

* Salıdan cumartesiye kadar olan dönemde hayatım bitiyor korkusu yaşadığınızı söylediniz... Geçmişe bakarak günah çıkardınız mı o üç günde? Pişmanlıklarınız var mıydı? 35 yaşıma kadar yaşadığım hiçbir şeyden pişman olmadım. Aşklarım olsun, yaşadıklarım olsun, 'ah keşke şunu yapmasaydım' demedim. Ben dertleri kafama çok takan bir adamdım, bundan sonra öyle olmayacağım.

* Yaşadığı aşkları da kafasına çok takan bir insandınız siz. Bu konuda bir değişiklik oldu mu? 'Aşkları da takmamak gerek' desem de, öyle olacak mı bilmiyorum. Bundan sonraki beklentim evlilik. Flörtlerin de uzun sürmemesinden yanayım. Final eğer evlilikse, çok da uzatmamak lazım.

* Biri var mı hayatınızda şimdi? Hayır şu an yok. Olmasını her dönem istiyorum. İsterdim ki; ailemin yanı sıra, duygusal anlamda bir şeyler paylaştığım insan da ameliyatımda olsaydı.

* En çok kimi unutmayı sevmediniz? Belki ben unutmayı da istemiyorum, unutmayı sevmiyorum belki. Aşka dair geçirdiğim güzel şeyleri unutmayı sevmedim. Ben zor unuturum ama zor da unutulurum. Ama sağlığınız yoksa ne aşık olabiliyor, ne sevebiliyor, ne o havayı teneffüs edebiliyorsunuz.

* Aradığınız hayal ettiğiniz aşkı bulacağınıza dair umudunuz var mı? Benim aşka dair umudum hiçbir zaman bitmez. Evlendiğim güne kadar hayalim ve umudum bitmeyecek.

* Hayal kırıklıklarınızla bağlantılı olarak bazı kurallar koydunuz mu kendinize? Mesela 'bir daha bu sektörden biriyle asla birlikte olmam' gibi... Meslekler, yaşantıların üstüne çıkamaz. Aynı sektörden biriyle mutsuz olurum sözünü asla kabul etmiyorum.