kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Nisan 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Ebru Hanım gelmeliydi zaten!

Bu ameliyat sürecinde çevrenizdeki insanları süzgeçten geçirme şansınız olmuştur muhakkak. Mesela 'dostum' dedikleriniz için 'gerçekten dostummuş' dediniz mi? Ya da tam tersi... Küs olduğum kimse yokmuş; onu gördüm. Hastaneye bir sürü insan geldi, mesajlar, çiçekler... Bana sordukları bir soru var, 'Ebru Gündeş geldi mi?' Ebru Hanım tabii ki geldi, gelmeliydi zaten! Ben Ebru Hanım'ın ya da daha önce beraber olduğum bir kız arkadaşımın başına bir şey geldiğinde; eğer hayatında biri yoksa, ilk gidecek insanlardanım. Bu insanlık görevi. Yadırganır şeyler haline geldi bunlar. Duygusal bir beraberlik yaşamış, sonra ayrılmışsın. Ama o ya da ben bir hastalığa yakalanmışız... Sanki o kendi başının çaresine bakmak zorundaymış da, o gelmemek zorundaymış gibi şeyler yaratılmaya başlandı. Gelmese çok kırılırdım.

* Eve mi geldi, hastaneye mi? Ameliyat gününün sabahında eve gedi. Sabah 7'de çıktık buradan; sağolsun 6'da buradaydı. İyi dileklerini iletti, 'dualarım seninle' dedi ve gitti. Böyle olmalı zaten. Dostlarımın hepsi geldi, beni hayal kırıklığına uğratan kimse olmadı. Ben arkadaşlarıma ve dostlarıma çok değer veriyorum, o değeri de beklerim. Dostluk benim için iyi zamanda değil, kötü zamanda belli olur. Ben dostlarımın kötü zamanlarında yanlarında olmak isterim. Sezen Aksu'nun çiçeğini gördüm, İbrahim Tatlıses ve Orhan Gencebay geldi. Fatih Terim babamı arayıp, iyi dileklerini iletmiş. Semra Özal annemi aramış... İşte bunlar, hayata tutunmanız gerektiğine inandırıyor sizi.

Ebru Gündeş de beyin kanaması geçirmişti yıllar önce... Şimdi de siz bir beyin ameliyatı geçirdiniz. O zaman tanışıyor muydunuz?
Bizim birlikteliğimiz ameliyattan çok sonra başlamıştı. O ameliyat geçirdiğinde bir sanatçı arkadaşı olarak hastaneye gitmiştim. Samimi değildik o zamanlar. Hastalıkta, kötü anlarda insanların yanında olduğunu görünce çok rahatlıyorsunuz. Böyle bir misyon üstlenmek istiyorum. Merhametli bir adamım ve birinin başına kötü bir şey geldiğinde en çabuk benim orada olmam gerektiğini bu hastalıktan sonra daha çok anladım.