kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Nisan 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Annelik hayal ettiğimden güzel!

'Umutsuz Evkadınları' dizisinin 45 yaşındaki yıldızı Marcia Cross, 8 haftalık ikiz kızları Savannah ve Eden ile People dergisine poz verdi. Yıllardır anne olmanın hayalini kuran güzel yıldız, "Annelik tahmin ettiğimden de güzel bir his" dedi..
Ülkemizde de beğeniyle izlenen 'Desperate Housewives/ Umutsuz Evkadınları' dizisinin titiz ev hanımı Bree Hodge yani Marcia Cross, şu sıralar hayatının en keyifli günlerini yaşıyor. Uzun yıllardır anneliğin hayalini kuran Cross, 8 hafta önce bu hayaline kavuştu. Eşi Tom Mahoney ile birlikte ikizleri Eden ve Savannah'ı kucağına alan güzel yıldız, 45 yaşında ilk kez anne olmanın tadını çıkarıyor.

GÖRENLER HAYRAN
Santa Monica'daki evlerinde huzurlu bir hayat sürdüren çift, bebeklerin bakımında da birbirlerine destek oluyor. "30 yaşımdan beri anne olmayı istiyorum ama karşıma doğru insan çıkmamıştı. Tom ile tanışınca ondan çocuklarım olsun istedim" diyen ünlü yıldız, 49 yaşındaki finans danışmanı eşi için "Kızlarına aşık bir baba" diyor. Doğumdan hemen sonra dizideki rol arkadaşları Teri Hatcher, Eva Longoria ve Felicity Huffman'ın kendisini ziyaret ettiğini söyleyen Cross, "Hepsi kızlarıma bayıldı" diyor. Sık sık ünlü yıldızı ziyarete giden Eva Longoria, "İkizleri nefes kesici, o kadar tatlı ve güzeller ki, insan saatlerce sıkılmadan onları izleyebilir" diye konuşuyor. Kızlarıyla arasında mükemmel bir bağ olduğunu dile getiren çiçeği burnunda anne, "Eden yaramaz, Savannah'sa ona göre daha sakin bir bebek" diyerek hevesle kızlarını anlatıyor. İkiz olmalarına rağmen karakterlerinin birbirlerine benzemediğini belirten Cross, "Tek sorun ikisinin aynı anda ağlaması" diye dert yanıyor.
Haberin fotoğrafları