kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Nisan 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Yaşanan kriz müzik sektörünü de vurdu!

ÖNER ÖNGÜN
Mahsun Kırmızıgül, siyaset arenasında yaşanan karışıklığın sanatçıları da direkt etkilediğini söyledi: Kriz, en başta müzik sektörünü vuruyor. İnşallah Ankara'da güvenli bir ortam olur, Cumhurbaşkanı seçilir ve insanlar rahat bir nefes alır!..
İLİŞKİLİ HABERLER
h
Yaşanan kriz müzik sektörünü de vurdu!
Ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızıgül, 14 yıl aradan sonra önceki akşam Etiler Keops'ta sahne aldı. Daha önce de aynı kulübün Bodrum'daki mekanında program yapan Kırmızıgül, 'söz verdiği için' sahneye çıktığını açıkladı. "Bu akşam benim için çok önemli" diyen yakışıklı şarkıcı, gazetecilerle yaptığı söyleşide siyasete dair görüşlerini açıkladı. Türkiye'de yaşanan en ufak bir krizin ilk olarak müzik piyasasını vurduğunu ifade eden Kırmızgül, şunları söyledi:

SANATA YANSIYOR
"Türkiye'nin politika kulvarında iyi gitmeyen bir yol var. Şu anda Ankara karışmış durumda ve bu karışıklık; müziğe, sinemaya ve sanata da yansıyor. Bu kriz en başta müzik sektörünü vuruyor. İnşallah güvenli bir ortam olur ve biz de işimizi yaparız. İnsanlar da rahat bir nefes alır. Türkiye'nin refahı ve insanların mutluluğu hepimiz için çok önemli." Sanatçıların siyasete katılmasını desteklediğini söyleyen Kırmızıgül, "Dünyanın en büyük ülkesi Amerika'da geçmiş dönemde başkanlık yapmış insanların çoğu, sinemadan gelmiş. Ben açıkçası sanatçıların siyasi oluşumun içerisinde olmasını istiyorum" dedi. "Milletvekilliği bana göre değil. Bu işi yapabilecek genç insanlar var" diyen Mahsun Kırmızıgül, politikaya dair görüşlerini şöyle ifade etti:

KOLTUK HASTALIĞI!
"Siyasi partiler tüzüğünde bir değişiklik yapmak gerektiğine inanıyorum. Öncelikle liderlerin, iki dönemden fazla bir partinin başında kalmaması gerektiğine inanıyorum. Bundan dolayı çok rahatsızım. 8 yılda bir kan değişikliğinden yanayım. Çocukluğumdan beri aynı liderlerle büyüdüm. Büyüklerime sordum; onlar da aynı liderlerle büyümüş. Sanatçıların mikrofon hastalığı vardır ya; siyasetçilerinki daha kötü! Onlarda hem mikrofon hem de koltuk hastalığı var."