kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Nisan 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Sinem Kobal

Çocukları fethettiler garantiyi yakaladılar

MEHMET ÇALIŞKAN MAGAZİN
'Selena' rolüyle kalpleri fetheden Sinem Kobal ve 'Allah Belanı Versin' şarkısıyla çok konuşulan İsmail YK'nın zirveye çıkma nedeni aynı: Çocukların sevgisi..
Çocukların gönlünü fethederek büyüklerden önce onların sevgisini kazanmanın şart olduğuna en iyi örnek; Sinem Kobal ve İsmail YK... Başrolünde oynadığı ve atv'de yayınlanan 'Selena' dizisi ile Kobal'ın yıldızının parlamasıyla, İsmail YK'nın son albümünde yakaladığı çıkışın en önemli sebebi; çocukların sevgisi ve hayranlığı...

YAKINDA DİZİ ÇEKECEK
İsmail YK'nın çocukların büyük beğenisini toplayan 'Şapur Şupur' adlı albümü iki yıl önce en çok satanlar listesinde bir numara olmuştu. Şarkıcının albümle satışa çıkardığı 'İsmail Bebekler' de, onun çocukların kalbine girmesinde önemli rol oynamıştı... İsmail YK'nın geçen yıl satışa çıkardığı 'bombabomba.com' adlı albüm de, yılın en çok satan albümü oldu. 480 binlik satışla listenin birinci sırasında yer alan İsmail YK, albüm satış rakamı olarak kendine en yakın rakibine 78 binlik fark atmıştı. Çocukların olduğu kadar, genç kızların da sevgilisi olan İsmail YK, önümüzdeki günlerde bir TV dizisi aracılığıyla sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Avrupa Film'in yapımcılığını üstleneceği dizi için ünlü şarkıcıya iyi bir partner aranıyor.
Haberin fotoğrafları