kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Nisan 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Romina ve ekibi gizli yetenekleri keşfedecek

Cenk Ertekin/ HABER MERKEZİ
İstiklal Caddesi'ndeki Old City 'de bir Comedy Club kurulmasına önayak olan Romina Özipekçi: Türkiye'nin gizli komiklerini bulup, komedyen açığımızı kapatacağız.....
İstiklal Caddesi'nin popüler mekanlarından Old City, 2 haftadır tüm dünyada büyük ilgi gören Comedy Club konseptini İstanbullular'la buluşturuyor. Romina Özipekçi ve ortağı Titto'nun girişimleriyle hayata geçirilen proje kapsamında, profesyonel komedyenlerden oluşan bir grup, izleyicilere keyifli dakikalar yaşatıyor.

HAFTADA 3 GÜN GÖSTERİ
Çarşamba, perşembe ve pazar günleri 22.00-24.00 saatleri arasında düzenlenen gösterilerin sunuculuğunu Amerikalı Mark Patrovich yapıyor. Oyuncu kadrosunda ise Vedat Özdemiroğlu, Erdem Akakçe, Sarıhanlar, Yersiz Oyuncular ve Vokaliz grubu yer alıyor. Romina Özipekçi Old City Comedy Club'ın hayata geçiş öyküsünü şöyle anlatıyor: "Comedy Club'un Türkiye'de daha önce de farklı şekilde örnekleri vardı. İnsanlar bir kulüp ortamında eğlensin ve gülsün istedik. Ayrıca Amerika çıkışlı olan Comedy Club konseptini Türk espri anlayışıyla da süsledik."

HEDEF YENİ STAR'LAR
Çok yakında amatör komedyenleri de sahneye çıkaracaklarını
belirten Özipekçi bu konuda şunları söylüyor: "Müjdat Gezen, 'Bu ülkede 25 yılda bir komedyen yetişiyor' der. Gerçekten de Türkiye'de star olan komedyen sayısı çok az. 1 hafta sonra bir seçici kurul oluşturup, elememizden geçen amatör komikleri de projemize dahil edeceğiz. Ayrıca amatör komedyen arayışımızı İstanbul dışına da yayacağız. Böylece Türkiye'nin tüm komikleri kendilerini gösterme fırsatı bulacak.
Haberin fotoğrafları