kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
  |  Benim şehrim | 25 Nisan 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Turan Özdemir, geçtiğimiz yıl Oscar aday adayı olarak uluslararası platformda şansını deneyen ‘Dondurmam Gaymak’ın tek profesyonel oyuncusuydu.

Vücut diline dayalı bir şov yapacağım

* 'Dondurmam Gaymak' size neler getirdi?
Bana herkes 'Türk sinemasına hoş geldin' dedi. Çok ilgi gördüm, çoğu yönetmen benimle çalışmak istedi; hâlâ çalışmak isteyenler var. Şimdi elimde enteresan bir senaryo var. Orada da baştan sona benim oynayacağım bir rol var.

* Bundan sonra neler yapacaksınız?
Fikret Mualla'nın yanı sıra; kör bir adamı canlandıracağım bir proje var. Filmin sonunda; apartmanda oturan bir kadın 'Kör adam geldi, gözümüzü açtı' diyecek! Psikolojik öğeleri yoğun bir rol olacak. Heyecanla senaryoyu bekliyorum. Ayrıca, sahnede beden diline dayalı değişik bir talk-show yapmak istiyorum.

AKLIM FİKRİM 'İKİ YABANCI'DA

* Yakın zamanda gerçekleştirecek misiniz?
Evet, yakın zamanda düşünüyorum. Ekranda da olabilir, sahnede de. Bunun için destek istenecek yazar arkadaşlarla oturup konuşmak gerekiyor. Ama şu anda benim aklım fikrim 'İki Yabancı'da...

* 10 yıl sonra kendinizi nerede görüyorsunuz?
25 yıldır bu işin içindeyim. Hedefim, hem komedi hem dram içeren filmlerde oynamak. Oyunculuğu sürekli öğrenilen bir olgu olarak görüyorum. Sürekli pratiğin içinde kendimi yenilemek istiyorum.