kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
  |  Benim şehrim | 25 Nisan 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Ensesine Demet yazdırdı güllere resmini bastırdı

ÖNER ÖNGÜN MAGAZİN
Demet Akalın, sevgilisi Oğuz Kayhan'ın hazırladığı sürpriz yaşgünü partisinde evlenmeden çocuk sahibi olmayı diledi. Kayhan'ın hediyesi; ensesindeki 'Demet' yazan dövme oldu..
Ünlü şarkıcı Demet Akalın, önceki akşam yeni yaşını Bebek Pearl Restoran'da sevgilisi Oğuz Kayhan ve yakın dostları ile birlikte kutladı. Yeni yaşı ile birlikte birçok dilek tuttuğunu söyleyen Akalın, dileklerinden birinin evlenmeden çocuk sahibi olmak olduğunu açıkladı: "Birkaç tane dilek diledim. Bizden bir daha evlilik beklemeyin, biz böyle çok iyiyiz. İnşallah sağlığımız yerinde olursa çocuk düşünüyoruz!"

Bunu hiç beklemiyordum
Akalın'ın doğumgünü partisinde, bu açıklamadan daha çok dikkat çeken ise, Oğuz Kayhan'ın sevgilisi için özel olarak yaptırdığı güller oldu. Akalın, hediyesini çok beğendiğini söyledi: "Oğuz bana sürpriz yaptı ve dün gece telefonumu çaldı. Bir şeyler yaptığı belliydi ama bu kadar büyük bir organizasyon beklemiyordum. Güllerin üzerinde resmim var, bir de altın var; onu da 90 yaşındaki ninem İffet taktı." Artık ilişkilerini göz önünde yaşamadıklarını söyleyen Akalın, ilişkileriyle ilgili konuşmayı ihmal etmedi: "Biz artık özel hayatımızla basın önünde olmuyoruz. Bunun yararını gördük. Çektik kendimizi. İyi de oldu. Ama bugün özel bir gün. Sağolsun Oğuz'cuğum bana güzel de bir sürpriz yaptı. Ama onun en güzel hediyesi kendi üzerinde. Ensesine 'Demet' diye dövme yaptırdı. Benim doğumgünü hediyem bu..."
Haberin fotoğrafları