kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
  |  Benim şehrim | 23 Nisan 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Eckart Cuntz

Kendi geçmişinize bakın!

Bir Alman vatandaşının da öldürüldüğü Malatya'daki vahşetle ilgili Almanya'nın Ankara büyükelçisi Eckart Cuntz, "Hayvan keser gibi insanları kestiler. Dehşet içindeyim" dedi. Almanya'nın Türkiye İçişleri Bakanlığı'nı mahkemeye vererek tazminat davası açacağı öğrenildi.

MUSTAFA KAHRAMAN: Büyükelçi, önce Almanya'da Türkler'e yapılan vahşetleri, ev yakmaları, dazlakları hatırlasın. Biz de çok dehşete düşmüştük zamanında. Kendisi nerelerdeydi, o zaman da çok etkilenmiş miydi, merak ediyorum!

ZEYNULLAH YEROZ: Bu hain olay savunulamaz. Ama Almanlar'ın insanları uykularında evlerinde çocukları ve ihtiyarları dahil veyahut fırınlarda insanları kömürleşmis hayvan gibi yakmaları da unutulmamalı.

ONUR ATABAY: Yapılanları Müslüman olarak tasvip etmiyoruz. Lakin 3 milyon Yahudu'yi fırınlarda yakanların, gaz odaları kuranların, Bosna'da 100 binlerin ölmesine seyirci kalanların daha yeni Neo Naziler'in onlarca aileyi katlettiklerini unutup da bugün bize insanlık dersi vermesinler. Herkes kendi arkasına baksın. Ayrıca aydınlatılmamış

KÜRŞAT KARAYAYLALI: Malatya'da yaşananlardan biz üzüntü duymaktayız, siz değil. Biz yedi insanımızı kaybettik. Tazminat davası açmanıza gerek yok. Ne kadar ne söylemek istiyorsanız burada söyleyin. Türk insanı kaybedilen hayatların değerini parayla ölçen size dersinizi verecek kadar cömerttir.