kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
  |  Benim şehrim | 23 Nisan 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Küçük ev aletleri sektöründe ilklerin ve yeniliklerin markası Tefal, yeni Tefal Kids serisi ile çocuklar ve içindeki çocukla yaşayanlar için eğlenceli, sihirli ve renkli bir dünya yaratıyor. Mutfakları karnaval alanına dönüştüren Tefal Kids ürünleri sayesinde çocukların kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak mümkün. Seride yer alan Tefal Kids Mısır Patlatma Makinesi, Tefal Kids Çikolata Çeşmesi, Tefal Kids Pamuk Şeker Makinesi ve Tefal Kids Krep Yapma Makinesi ile çocukların en sevdiği yiyecekleri evde onlarla yapmak büyük bir eğlenceye dönüşecek.

MISIR PATLATMA MAKİNESİ: Patlamış mısır yemek için sinemaya gitmeye son! Artık çocuğunuzla sadece 3 dakikada ev yapımı patlamış mısır hazırlayabilirsiniz.

ÇİKOLATA ÇEŞMESİ: Cıvıl cıvıl tasarımı ile birbirinden lezzetli çikolata fondüleri hazırlayabileceğiniz çikolata çağlayanı ile eğlenceli ve lezzetli çikolata partilerine hazır olun.

PAMUK ŞEKER MAKİNESİ: Pamuk şekeri evinizde çocuklarınızla yaparak onu bulutların üzerine çıkarmanız hiç de zor deği!

KREP YAPMA MAKİNESİ: Sevimli karakterden oluşan kalıbı ve neşeli tasarımıyla tek seferde birbirinden komik ve eğlenceli dört farklı şekilde krep hazırlayabilirsiniz.