kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
SABAH
  |  Benim şehrim | 22 Nisan 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Sıcaklıklar düşecek

Yeni Haber
Hava sıcaklığının pazartesi günü batı bölgelerinde 3-5, doğu kesimlerde 5-7 derece azalacağı, salı günü batı kesimlerde, çarşamba günü ise tüm yurtta artacağı bildirildi.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, yarın yurdun kuzey, iç ve doğu kesimleri parçalı ve çok bulutlu, orta ve Doğu Karadeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusu yağışlı, diğer yerler az bulutlu geçecek.

Yağışlar, yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.Rüzgar, yurdun batı, güney ve iç kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğudan kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde esecek.

Ankara İstanbul ve İzmir'de yarın beklenen hava durumu ise şöyle olacak:
Ankara: az bulutlu 4/14
İstanbul : az bulutlu 9/15
İzmir : az bulutlu 9/23 derece

SALI GÜNÜ YAĞIŞLAR YURDUN DOĞUSUNDA DEVAM EDECEK

Açıklamaya göre, 24 Nisan Salı günü yurdun doğu kesimlerinde yağışlar devam edecek. Doğu Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusu yağışlı geçecek. Yağışlar, yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.
Çarşamba günü ise yurdun kuzey ve doğu kesimleri parçalı çok bulutlu, Doğu Karadeniz'in doğusu, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Van çevreleri yağışlı, diğer yerler az bulutlu geçecek. Yağışlar, yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerler de ise az bulutlu geçecek.
Hava sıcaklığı, yarın batı bölgelerde 3-5, doğu kesimlerde 5-7 derece azalacak. Salı günü batı kesimlerde, çarşamba günü de tüm yurtta artacak.