kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
SABAH
  |  Benim şehrim | 22 Nisan 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

23 Nisan'da trafiğe kapatılacak yollar

Yeni Haber
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenleri nedeniyle Ankara'da bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada, yarın yapılacak törenlerde saat 08.00'de Anıtkabir'deki törenlerde, Gençlik Caddesi'nin Tandoğan Kavşağı'ndan geliş istikametinin sağ şeridi ile Akdeniz Caddesi'nin Gençlik Caddesi'ne gidiş istikametinin sağ şeridinin etkinlikler bitinceye kadar kapalı olacağı belirtildi. Yine saat 10.00'da 1.TBMM'de yapılacak anma törenleri nedeniyle Baruthane Kavşağı-Ulus Kavşağı arasındaki yol tören sonuna kadar trafiğe kapatılacak.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 87.yılı dolayısıyla yarın saat 08.00'de Anıtkabir, Ulus Atatürk Anıtı, Sıhhiye Zafer Anıtı, Atatürk Orman Çiftliği Atatürk Anıtı'nda çelenk koyma törenleri yapılacak. Saat 10.00'da ise 19 Mayıs Stadyumu'nda resmi geçit töreni ve 23 Nisan gösterileri yapılacak.

MECLİS ÖZEL OTURUMLA TOPLANIYOR

TBMM Başkanı Bülent Arınç, Atatürk Anıtı'na çelenk koyduktan sonra kutlamaları kabul edecek ve akşam 23 Nisan resepsiyonu verecek.
TBMM Genel Kurulu, saat 14.00'te özel oturumla toplanacak. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ile komuta kademesinin ve Türkiye'deki yabancı misyon şeflerinin de izlemesi beklenen Genel Kurul'da, gözler Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı konuşmaya çevrildi.

BİNALAR BAYRAKLARLA DONATILDI

Öte yandan, resmi kurum ve kuruluşların yanı sıra, vatandaşlar da 23 Nisan coşkusunu, pencere ve balkonlarına bayraklar asarak yaşıyor. Ankara, İzmir, İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanında vatandaşlar evlerini Türk bayraklarıyla donattı.

(ANKA)