kapat
18.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Maceraperest cerrah da girdaba kapıldı
Camel Trophy seçmelerine de katılan Mehmet Tekinel'in yelkenden windsurf'e, su kayağından wakeboard'a kadar yapmadığı 'ekstrem-spor' yok. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi mezunu olan Tekinel, ihtisasını da Fransa'da yapmıştı. Başarılı genel cerrah, sık sık yurt dışındaki kongrelere katılıyor.
Tüm Metin

  Gözlerini servet hırsı bürümüş!
Fruko A.Ş eski Yönetim Kurulu Başkanı Melih Sipahioğlu ile eşi Güngör Sipahioğlu'nun avukatları ortak bir basın açıklaması yaparak Sipahioğlu'nun kızları Sema Kızıl ve Felda Gocay'ın, anne ve babalarına minnettar olacakları yerde onlar hakkında "asılsız, saygısız, edep ve ahlak dışı isnatlarını kamuya açıklayıp...
Tüm Metin

  Fatih Erbakan Adnan Hocacı mı?
Küçük Erbakan'ın Adnan Hoca'yı sık sık Vaniköy'deki malikanesinde ziyaret ettiği ortaya çıktı. Öteden beri Erbakan'a yakınlığı ile bilinen Adnan Hoca da gözaltına alındığında Sadet Partili'ler Meclis'e soru önergeleri yağdırmıştı.
Tüm Metin

  'Tombul kardeşler'in detektiflik hikayesi
İddialara göre anne Güngör Sipahioğlu'nun sosyetede 'tombul kardeşler' diye anılan kızlarıyla arasının açılmasına neden olan yasak aşkı yine Güngör Hanım'ın kızları Sema Kızıl ve Felda Gocay ortaya çıkarmıştı. Yine iddialara göre Sema ve Felda kardeşler, Hürriyet Gazetesi'ndeki haberde M.T. olarak anılan aile doktoru...
Tüm Metin

  Sosyetenin gözdesi
Tekinel, özellikle sosyetik hanımların gözdesi. Yakın çevresine, "Önce hasta gibi geliyorlar ama sonra telefonumdan arıyorlar, e-mail atıyorlar. Ne yapacağımı şaşırıyorum" şikayetlerinde bulunan Dr. Mehmet Tekinel, yıllar önce biten evliliğinin ardından bir daha evlenmedi.
Tüm Metin

  Sosyetik işletmeci tarikat kurdu
Ama Akkök'ün tarikatinde şeyhlere ve hocalara yer yok. İstanbul sosyetesi, Maçka'daki D'oeuf restoran ve Gayrettepe'deki Club 147'nin eski işletmecisi Burak Akkök'ün kurduğu tarikatı konuşuyor. Bir dönem "İşletme Grubu" adını verdiği, üniversiteli güzel kızlardan ve yakışıklı erkeklerden oluşan...
Tüm Metin

  Oğuz arabada bir kızlaydı
FIFA kokartlı eski hakem Oğuz Sarvan'ın boşanma davası başladığı andan itibaren tüm medyanın ilgisini çekti. Çünkü Sarvan'ın boşanma dilekçesinde ayrılma sebebi olarak "eşinin aşırı kilolu olması" gibi bir sebep yer alıyordu. Fakat Oğuz Sarvan, boşanma davasının ilk duruşmasına gittiğinde gözlerine inanamıyordu...
Tüm Metin

  Mahsun'u kızdıran fıkra
Tezgahtar Mahsun'a sormuş, "Slip mi verelim Mahsun Bey yoksa boxer mı istersiniz?" Mahsun'un cevabı şöyle: "Silmeye gerek yok, ben evde yıkarım!"
Tüm Metin

  Polat'tan Tarkan'a ret
Polat İnşaat'tan yapılan açıklamada, Tarkan'ın mimarlarının iki ay önce Polat Towers'ta incelemeler yaptığı ve fiyat sorduğu kaydedildi. Ancak ünlü yıldızın Polat'tan daire almadığı belirtildi.
Tüm Metin

  Dokuz ayda 2 kez ikiz doğurdu!
Birçok yaşıtı henüz hamileliğin h'sini bile ağzına almazken 21 yaşındaki Amerikalı Marlene Wall 9 ayda 4 çocuk annesi oldu. 2 yıl öncesine kadar her genç kız gibi gezip eğlenmeyi seven uçarı Marlene'nin hayatı, sevgilisi Simon sayesinden birden değişti. Tedbirsiz davrandıkları bir gece olanlar oldu ve hamile kaldı.
Tüm Metin

  Kızım bana özenip 18 kilo verdi
Nurseli İdiz'i çok uzun bir süre balık etli bir kadın olarak bildik. O balık etli hali bir ara yerini iri yarı bir kadına bıraktı. Boy 1.74, kilo ise 86'ya dayanmıştı. İşte o sıralarda Nurseli İdiz hem ekrana küsmüştü hem de çevresine olumsuz elektrik veren bir kadın olmuştu.
Tüm Metin

  Sosyetik kına gecesi
Öztiryakiler A.Ş'nin patronu Yusuf Kenan Öztiryaki'nin 25 yaşındaki kızı Esra Tiryaki, otomotiv yedek parça üreten Mehmet Taşar ile Cumartesi gecesi Conrad Otel'de yapılacak düğün ile dünya evine girecek. Düğün öncesinde Beyoğlu'nda bulunan Zarifi'de kına gecesi düzenleyen gelin tarafı...
Tüm Metin

  Babası Özcan'a acımadı
Deniz'in ANS Prodüksiyon'dan alacağı yedi milyar liraya haciz koyduran baba Sadık Deniz, "Hayırsız oğlum, eğer bana yardım etseydi onu kesinlikle üzmezdim Şöhret olduktan sonra hiç arayıp sormadı onu bulmayalım diye sürekli adres değiştiriyor" dedi.
Tüm Metin

  Demet de sunucu oluyor
Ama Ağbağ'ın sunacağı programın kanalı daha belli değil. Akbağ Türkiye'de ilk defa gerçekleştirelecek bir dekorasyon programını sunacak. "Evim Evim Güzel Evim" adını taşıyan program izleyicilere ucuz ev dekore etmenin püf noktalarını anlatacak.
Tüm Metin

  İstanbul geceleri
Ebru, önceki gece de arkadaşı Ece Günce ile Kapkara'daydı. Kapkara'nın diğer müdavimleri arasında Elizabeth Bozkurt, Sevtap Parman ve KRAL TV'nin birbirinden güzel VJ'leri var. Mustafa Koç'un eşi Caroline Koç'un kızkardeşi Christina Giraud ile bir yıldır flört ettiği sevgilisi Baron David Fchintel'in...
Tüm Metin

  Alican da dayak yedi
Deniz Akkaya ile Alican Ulusoy'un ilişkisi aslında tam bir yılan hikayesi. Kıskançlık nedeniyle öyle büyük kavgalar yaşıyorlar ki, "Artık bundan sonra biraraya gelmeleri mümkün değil" diye düşünüyorsunuz. Ama o da ne? Birkaç gün sonra her şey yine güllük gülistanlık oluyor.
Tüm Metin

  Doğa ile Memoli buz gibi
Ayrıldıktan sonra yaşamlarına ciddi bir beraberlik girmeyen ex aşklar önceki gece Sezen Aksu'nun sahne aldığı Efendy'de aynı masada buluştu. Doğa'nın yanında babası Rutkay Aziz, Memoli'nin yanında da babası Mustfa Alabora vardı. Babalar yanyana otururken, ex aşklar karşılıklı oturmayı tercih etti.
Tüm Metin

  'Tartıştık ama ayrılmadık'
Ama olay medyaya 'ayrıldılar' şeklinde yansıdı. Tuba Ünsal bu haberlere çok üzülmüş. Herkes gibi aralarında bir sorun olduğunu, bu nedenle tartıştıklarını ama üç günlük gerginliğin geçtiğini söyledi.
Tüm Metin

  Hüngür hüngür ağladı
Önceki gece Anjelique'e giden sevgililerin önceleri keyiflerine diyecek yoktu. Ama sonra ne olduysa oldu ve tartışmaya başladılar. Öztarhan, sevgilisini orada bırakıp tek başına ayrıldı. Ece ise kulüpten yaşlı gözlerle çıktı.
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
Karaman'da Halk Eğitimi Merkezi'nde cep telefonu kullanma kursu açıldı. Halk Eğitimi Merkez binasında, Turkcell Karaman Şubesi tarafında verilen kursa 50 kişi katıldı. Kursiyerlere sinevizyon eşliğinde telefonun tarihçesi, ilk kullanılması ile telefonda görgü kuralları hakkında bilgiler verildi.
Tüm Metin

  İCLAL AYDIN
Eski bir dostun eli
Sokaktakiler... Sık sık öfkelendiğiniz. Yaşadığınız şehir... Alıp başımı gitsem dediğiniz. Dünya... Sadece sizin sandığınız. Gece... Yarım kalanlar, pişmanlıklar, özlemlerle uykuya daldığınız. Rüya... Çocukluğunuz da koştuğunuz sokak. Oyununuzu bölüp ekmek almanızı isteyen komşu teyze.
Tüm Metin

  HAKAN UTKU
Herkese Günaydın
Ama Charles Ingıls'ın, Aşk Gemisi personelinin, akıllı araba Kitt'in mütemadiyen "Günaydın" demesi açıkçası kafamızı biraz karıştırdı. Doğal olarak, eski dostlarımızın raflarda yıllardır beklemekten kafayı yediğini düşündük. Onların arkasından başka bir dostumuzun çıkacağını nereden bilebilirdik ki?
Tüm Metin

  EMİNE BEDER
Kabak bayıldı
5 adet orta boy kabağın uç kısımlarını kesip, kabuklarını kazıyalım. Sonra boyuna iki eşit parçaya ayıralım. Tavaya 8-9 çorba kaşığı sıvıyağı aktarıp, kızdıralım. Kısık ateşte ve kapaklı olarak kabakları arkalı önlü çok fazla yakmadan kızartalım. Kızaran kabakları yayvan bir tabağa dizelim.
Tüm Metin

  AYŞE ÖZGÜN
Sesiniz mutlaka duyulacak, söz!
Şöyle bir duygu içerisindeyim; sanki televizyon programım devam ediyor... Sadece "Kısa bir ara... lütfen ayrılmayın!" diye haykırmıyorum!. Çoğumuz engebeli ve zor bir yaşam içindeyiz. Koşullar ağır.. Çaresizlik duygusu etrafımızı sarıp sarmalamış. Sanki sesleniyoruz, bağırıyoruz ama bizi duyan yok!
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır