kapat
18.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Oğuz arabada bir kızlaydı

Eski hakem Oğuz Sarvan'ın, eşi Derya Hanım'dan "fazla kiloları nedeniyle" boşanma talebi reddedildi. Derya Hanım boşanma talebinin ardında 'arabadaki kız' olduğundan emin

FIFA kokartlı eski hakem Oğuz Sarvan'ın boşanma davası başladığı andan itibaren tüm medyanın ilgisini çekti. Çünkü Sarvan'ın boşanma dilekçesinde ayrılma sebebi olarak "eşinin aşırı kilolu olması" gibi bir sebep yer alıyordu. Fakat Oğuz Sarvan, boşanma davasının ilk duruşmasına gittiğinde gözlerine inanamıyordu... Çünkü eşi Derya Sarvan fazla kilolarının vermiş ve gayet normal bir görünüme sahip olmuştu. Derya Hanım, mahkemede, eşinin kilo sorununu boşanmak için sadece bir bahane olarak kullandığını söylüyor ve kocasının başka bir kadınla ilişkisi olduğunu iddia ediyordu. Uzun bir maratondan sonra boşanma davası geçtiğimiz günlerde sonuçlandı. Ve mahkeme Derya Sarvan lehinde karar vererek Oğuz Bey'in boşanma talebini reddetti.

Bu mahkeme kararının ardından İzmir'de bulunan Derya Sarvan ile görüştük. İşte Bayan Sarvan'dan "fiilen biten ancak hukuken halen devam etmekte olan" bir evlilğinin kısa öyküsü:

"BİR BAKTIM ARABADA KIZ VAR"
* 21 Haziran 2001 gününe dek mükemmel bir evliliğimiz vardı. O tarihte annemin Muğla'da bir işi vardı. Annem ve iki akrabamla birlikte Aydın otoyolunda gidiyorduk. Birden önümüzdeki arabanın bizim arabamız olduğunu farkettim. Arabayı sollayıp, Oğuz'a bir el sallayayım derken, arabamızı bir genç kızın kullandığını yanında da Oğuz'un olduğunu gördüm. Fakat o an akrabalarımın yanında bir rezalet çıkmasın diye hiç tepki vermedim.

* Kocam, İzmir Meslek Yüksekokulu'nda öğretim görevlisi olduğu için onu bir kızla bir kafede filan görsem aklımdan kötü birşey geçmezdi. Bir öğrencisiyle konuştuğunu düşünürdüm. Ama arabamızda birisiyle görünce açıklaması olamazdı.

* Eve geldiğinde yanındaki kişinin kim olduğunu sordum. Çeşitli açıklamalar yaptı. Ancak yalan söylediği anlaşılıyordu. Bu olay sonrası evliliğimizin ilk huzursuzluğunu yaşadık. Zaten Oğuz o olaydan iki ay sonra evden ayrıldı.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır