kapat
15.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 ŞAMDAN
CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kısa kısa kısa

F.Bahçe-Malatya maçı Tatlı'nın
Süper Lig'de haftanın hakemleri belirlendi. İşte liste: Göztepe-Ç.Rize (Kazım Erçakır), Bursa-Y.Yozgat (Reha Biçici), G.Antep-İstanbul (Çetin Sarıgül), Diyarbakır-Kocaeli (Musa Eryılmaz), Samsun-Ankaragücü (Selçuk Dereli), G.Birliği-Antalya (Bülent Demirlek), F.Bahçe-Malatya (Serdar Tatlı).

Kings doludizgin
NBA'de Sacramento Kings, Philadelphia'yı deplasmanda 92-88 mağlup etti. 12 dakika oynayan Hidayet 2/4 şut yüzdesiyle 4 sayı üretti. Iverson'ın 32 sayısı Philadelphia'ya yetmezken Sacramento'da Webber 22, Stojakoviç 21 sayı üretti. Diğer sonuçlar: Clippers-Washington: 96-75, Minnesota-Houston: 95-96, Detroit-Cleveland: 85-84, Atlanta-Denver: 105-102, Orlando-Phoenix: 119-114, Boston-New Jersey: 97-89.

Hakemler seminere
Dünya Kupası finallerinde düdük çalacak 72 hakem, 20-23 Mart tarihleri arasında Güney Kore'nin başkenti Seul'de FIFA tarafından düzenlenen bir seminere katılacak. FIFA İcra Kurulu Üyesi ve Hakem Komitesi Başkanı Şenes Erzik 23 Mart'taki basın toplantısına başkanlık edecek.

İnter berabere
UEFA Kupası'nda çeyrek final ilk maçında Inter ile Valencia, San Siro'da 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmada Emre yedekler arasında oturdu. Milan, Hapoel Tel Aviv'e Kıbrıs Rum Kesimi'nde 1-0 yenilirken, 2 Hollanda temsilcisi Feyenoord ile PSV, 1-1 berabere kaldı. Dortmund ise Sloven Liberec ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı.

Polat'ın acı günü
SABAH spor servisi çalışanlarından Şahin Hennan Polat'ın ağabeyi vefat etti. Geçirdiği kalp krizi sonucu 49 yaşında hayata gözlerini yuman Alaaddin Polat dün Ortaköy Mezarlığı'nda toprağa verildi. SABAH spor ailesi olarak merhum Alaaddin Polat'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Serdar Bilgili kolları sıvadı
Başkan Serdar Bilgili kendisini destekleyen Beşiktaş Dernekleri'ni bugün Ceylan Otel'de bir araya getiriyor. Buradaki görüşmelerin ardından, 18.00'de topluca BJK İnönü Stadı'na gidilecek. Maç biletlerini ise başkan Serdar Bilgili'nin kendi cebinden karşılayacağı ifade edildi

BJK Platformu tarafsız kaldı
Kongre çalışmalarını tek başına Büyük Beşiktaş Platformu adına bir açıklama yapan İlhan Atadeniz, "Kapalı kapılar ardındaki kulis faaliyetleri ve gizli pazarlıklara hiç girmeden kongreyi bekliyoruz. Seçimde kimi destekleyeceğimize ise listelere bakıp karar vereceğiz" şeklinde konuştu

Gölvan: Arat'ın yanındayız
Genç Beşiktaşlılar Derneği de seçimde başkan adayı Hasan Arat'ı destekleyeceğini açıkladı. Dün Maçka Oteli'nde bir araya gelen İlhan Gölvan ve arkadaşları, 31 Mart'taki seçimde Hasan!Arat'ın yanında olacaklarını açıkladılar. Bu dernek daha önce Beşiktaş Platformu ile hareket ediyordu



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır