kapat
15.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 ŞAMDAN
CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kısa kısa kısa

ABD'nin Güzin Abla'sı sübyancı sapığı yakalattı
İsmi Jeanne Phillips... Yıllardır gazete sütunlarında insanların dertlerini dinleyen Phillips, kendisine yazan bir okurunu polise ihbar etti! Kendisine mektup yazan 28 yaşındaki bir Milwaukee'li, "Sevgilim 2 küçük kız çocuğunu cinsel fantazilerde kullanıyor" diye yazdı. Mektubu okuduktan sonra uyuyamadığını belirten Phillips, sonunda çocukları kurtarmak için polise başvurdu. Söz konusu sapığın evini basan polis, yüzlerce pornografik materyal ele geçirdi.

Gazetecinin cesedini parçalara ayırmışlar
Pakistan'da 22 Şubat'ta öldürülen Wall Street Journal muhabiri Daniel Pearl'ün cesedinin parçalara bölündüğü ortaya çıktı. Dün tutuklanan Adnan Han lakaplı Sami adlı İslamcı terörist cinayeti işlediğini itiraf etti. Urduca yayın yapan bir gazeteye konuşan Sami, Pearl'ü öldürdükten sonra cesedini parçalara ayırdığını ve daha sonra hepsini bir çuvala koyarak denize attığını söyledi.

Türk ve Faslılar'ın yemek alışkanlığını araştıralım
Hollanda'da 15 Mayıs'ta yapılacak genel seçimler öncesi kamuoyunda aşırı sağcı söylemleriyle puan toplayan Pim Fortuyn adlı politikacı, Türk ve Faslılar'ın yoğun olarak yaşadığı bölgelerde ilaç kullanımının fazla olduğuna dikkat çekti. Türk ve Faslılar'ın fazla yemek yediğinden mide ve bağırsak rahatsızlığı çektiğini belirten Fortuyn, bilimadamlarından bu konuda rapor istedi. Fortuyn, araştırmayla bunun kanıtlanması durumunda ilaç kullanımında azalmaya gideceklerini söyledi.

Yılların çöpçatanı Davis kendisine eş arıyor
Amerika'da Mate-Search International adlı bir çöpçatan şirketi sahibi olan Robert Davis, onlarca kişiye eş buldu ancak kendisi açıkta kaldı. "O kadar kişiyi mutlu ettim. Şimdi sıra onlarda" diye konuşan Davis (54) hayatının kadınını bulmasına yardım edene 10 bin dolar ödül verecek. Davis'in aradığı özellikler dürüst, sadık ve kendini prenses gibi görmeyen bir iş kadını...



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır