kapat
15.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 ŞAMDAN
CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kızın başı filmdeki gibi ters dönmüş!

Hıristiyan aleminin ruhani lideri Papa 2'nci Jean Paul'ün 3 kez şeytan çıkarma ayini düzenlediği açıklandı. Vatikan'da görevli Rahip Amorth'un anlattıklarına göre, Papa bu ayinleri 1982'de, 1998'de ve en son geçen yıl düzenledi.

En ilginç ayin 1998'dekiydi. Tüyler ürperten açıklamalar, akla hemen "Şeytan" filmini hatırlattı. İşte Rahip Amorth'un anlattıkları: Papa Vatikan'da ayin düzenliyordu. Bir kadın içeri girdi. Papa'nın önüne atladı ve kalın bir erkek sesiyle konuşmaya, bağırmaya başladı. Papa, genç kadının hemen kilisedeki özel bir odaya alınmasını istedi. Onu bir yatağa yatırdık. Papa içeri girer girmez sanki görünmeyen kelepçelerden kurtulmak istiyormuş gibi çırpınmaya başladı. Başı, kolları, ayakları ters yönde dönüyordu. Papa'ya hakaretler etti...

Rahip, geçen yılki tören için de şunları söyledi: Geçen kış yine Vatikan'a gelen genç bir kız aniden kendini yere atarak bağırmaya başladı. 5 görevlinin genç kızı zaptetmesi dakikalar sürdü. İçindeki Şeytan çok güçlüydü. Papa ilk ayinde başarılı olamadı. Kız gülerek "Bak, patronun beni bu bakire kızın vücudundan çıkaramadı" dedi. Papa ayinin ikinci bölümünde Şeytan'ı çıkarmayı başardı.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır