kapat
07.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Ecevit'e 'sosyal demokrat' kasket

Başbakan Ecevit, yıllardır vazgeçmediği 'yerli malı' kasketini ABD gezisi öncesi değiştirdi. Yeni kasketin eskisinden tek farkı Danimarka malı olması
Başbakan Bülent Ecevit, yaklaşan ABD gezisi öncesinde yoğun çalışmalarını sürdürürken bir imaj değişikliği yaparak kasketini yeniledi. Ecevit yıllardır kullandığı ve kendisi ile adeta özdeşleşen siyah kasketini yeniledi; ancak yeni kasketinde yine siyah rengi ve aynı tarzı kullanmayı tercih etti.

Ecevit'in yeni kasketindeki en büyük farklılık ise kasketin Danimarka'da üretilmiş olması... Kasketinin iç tarafında "Made in Denmark" yazısı bulunuyor.

Ecevit'in bu kasketi kısa süre önce Ankara'daki bir mağazadan satın aldığı öğrenildi. Bugüne kadar kendisine çok sayıda yerli ve yabancı marka kasket hediye edilmesine rağmen Ecevit, genellikle yerli malı kasket kullanmayı tercih ediyordu.

Ecevit, böylece önümüzdeki hafta başlayacak olan ABD gezisine de yeni kasketi ile çıkmış olacak. Daha önce de Bill Clinton döneminde ABD'ye yaptığı bir gezide kasketi basında haber konusu olan Ecevit, yıllardır bu tip kasket kullandığı belirtmişti.

Erhan SEVEN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
PARLAMENTO
DSP   130
MHP   127
ANAP   79
DYP   84
AKP   53
SP   48
BAĞIMSIZ   17
BOŞ   12
TOPLAM   550

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır