kapat
07.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Bahçeli stil değiştirdi

MHP lideri Devlet Bahçeli yeni yılda yeni imajıyla konuşturacak. Terzisine ilk kez yıllardır değiştirmediği kruvaze model ceket yerine dar yaka, iki düğmeli, spor ceket diktirdi...
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de stilini değiştirdi. İmaj değişikliği yapan Bahçeli, yıllardır değiştirmediği kruvaze ceket yerine, ilk kez yakaları dar ve küçük kesimli olan, "Manipeto yaka" olarak adlandırılan iki düğmeli spor ceket diktirdi.

Bahçeli'nin öğrenciliğinden bu yana giydiği takım elbiseleri diken terzisi Mustafa Tufan Yavaş, son dönemde MHP liderine füme renginde iki takım elbise ile bir spor ceket dikti.

Bahçeli'ye yıllardır, "Efendim spor ceket dikelim" diye ısrar eden ancak ikna edemeyen Yavaş, 2001'in son döneminde Bahçeli'ye bu tarzı kabul ettirmeyi başardı. Bahçeli sonunda hem ablası Semiha Bahçeli'nin hem de yakın arkadaşlarının "İmajınızı biraz değiştirsek" telkinlerine kulak verdi.

ABLASININ ZEVKİ
Bahçeli yeni diktirdiği dar yakalı spor ceketinin, üç düğme yerine iki düğmeli olmasında ısrar etti. Terzisi Yavaş, "Sayın Bahçeli 3 düğmeli giyemiyor. 2 düğmeli iki spor takım elbise diktik" dedi. Spor ceketin yakaları kruvaze cekete göre, dar ve ucu yuvarlak biçimde dizayn edildi.

Genellikle gri ve lacivert gibi koyu renk takım elbise giymeyi tercih eden Bahçeli, açık renk gömleklerin üzerine, renkli olmayan kravat takmayı tercih ediyor. Bahçeli'nin kıyafet seçiminde en büyük yardımcısı da ablası Semiha Hanım...

KRAVATSIZ ASLA ÇIKMAZ
Bahçeli'nin hocası Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden Prof.Dr. Nejat Tenker de Bahçeli'nin giyim tarzını şöyle anlatmıştı:

"Devlet Bey'i ceketini iliklememiş, kravat takmamış biçimde hiç görmedik. En çok bir masada dostlarıyla oturup domates, peynir, ekmek yemeyi sever. Birlikte Ciğer 52'ye, Boğaziçi Lokantası'na giderdik. Devlet 'lokması iyi bir yere gidelim' derdi. Deniz kenarında o sıcakta bile kravatlı dolaşırdı. Tabii garsonlar da ona göre hizmet verirdi."

Nevin BİLGİN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
PARLAMENTO
DSP   130
MHP   127
ANAP   79
DYP   84
AKP   53
SP   48
BAĞIMSIZ   17
BOŞ   12
TOPLAM   550

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır